Blafrende blikk uten maskara

Foto: Live Brekke

Her er behandlingen og produktene som skal gi blafrende blikk uten maskara. Perfekt i sommer!

Publisert Sist oppdatert

Enten du er på jakt etter en måte å korte ned tiden foran speilet med 50 prosent på (vippeextensions lover visst det), eller bare drømmer om et blafrende Hollywood-blikk er dette noe for deg!

Falske øyevipper og dådyrøyne er overalt for tiden og vi har prøvd oss fram blant et knippe løsninger.

Hva: Stimulash fra Fusion Beauty

Hvor: Hjemmebehandling

Pris: 995,-

Brukerveiledning: Påføres renset og tørt øyeparti på kveldstid. Ett tynt strøk er nok. Produktet legges som en eyeliner langs vippekanten. Det er viktig at produktet brukes kun en gang i døgnet. Kan også brukes på øyenbryn.

Dette lover produktet: Forlenger, gir fylde og sikrer tettere vipper og bryn på 6 uker.

Resultat: Etter runder med øyevippeextensions, føltes øyevippene mine små og litt stusselige da forlengelsen falt av. Så da bestemte jeg meg for å prøve Stimulash, som skulle stimulere hårsekken til å la håret gro. Jeg merket ikke noe de to første ukene, men etter påføring hver eneste kveld i tre uker, var vippene blitt merkbart lengre og såpass lange at venner la merke til det. I tillegg virker det som jeg har fått flere øyevipper, og de er blitt tykkere. Herlig!", sier Caroline Skjelbred.

LANGE ØYEVIPPER: Stimulash fra Fusion Beauty skal gi tettere vipper og bryn på 6 uker, 995,-

Tips: Disse tipsene gir deg perfekte vipper!

Hva: Vippeextensions

Hvor: Skjønnhetssalong

Pris: Fra 1,990,- (klassisk sett)

Om behandlingen: Vippeextensions er punktvipper som man limer på hver og en øyevipp, normalt får man mellom 70 til 100 vipper per øye. Det vanligste er at man får limt på syntetiske øyevipper - som er lette og like fleksible som dine egne øyevipper, slik at det ser naturlig ut. Det er tre forskjellige tykkelser, 1, 2 og 3, hvor tre er det tykkeste. Det ser finest ut hvis tykkelsen passer bra til dine egne vipper. Man kan også velge vippelengde fra 8 mm til 15 mm, og det vanligste er å velge vipper fra 11 mm til 13 mm. Hvis man ønsker en oval form på øynene, legger man flere øyevipper i kanten, eller hvis man ønsker runde øyne, legges lange øyevipper også på midten av øyet. Etter behandlingen skal ikke øyevippene være i kontakt med vann eller lignende på 24 timer. For at vippene skal holde lengst mulig bør man bruke spesialprodukter egnet til vippeextensions. Vippene holder i cirka fire til fem uker, etter den tid har man mistet en del naturlige øyevipper og derfor også løsvippene. Påfyll tar cirka 30 minutter og koster fra kr 750 (det kommer an på salong).

Resultat: Jeg legger meg på ryggen for behandlingen, de nedre øyevippene blir tapet til huden min, slik at de ikke skal limes til de øvre vippene. Så starter det; en og en øyevipp blir limt til mine egne. Man har øynene lukket hele tiden, så det er lett å sovne. Etter 2 timer har jeg fått vakre Bambi-øyne som kjendisene. Når man har dårlig tid til å fikse seg er dette helt perfekt! Jeg bruker ikke vippetang eller maskara lenger – helt herlig, og man sparer utrolig mye tid!

Tips: Det fineste og mest naturlige er å ikke velge de lengste vippene - da dette kan se unaturlig ut.

LANGE ØYEVIPPER: - Jeg trenger ikke maskara eller eyeliner for å se sminket ut, sier Caroline Skjelbred som har testet vippeextensions.

LANGE ØYEVIPPER: Det tar 2 timer å få dette blikket!

Hva: Punktvipper

Hvor: Hjemme

Pris: ca. 100,- til 300,-

Om produktet: Påføres hjemme etter at du har påført øyemakeup og maskara med lim og pinsett. En og en punktvipp dyppes i limet og festes på vippekanten. Vent til limet er tørt før du avslutter med kayal eller flytende eyeliner for å skjule vippene.

Resultat: Vippene ble helt fantastiske og dette er en behandling som er både billig og enkel å få til. Du føler deg pyntet på 1-2-3, men det viktigste du må ha i bakhodet er at du ikke må ha dårlig tid. Dette er ikke noe du starter med 5 minutter før taxien kommer. Tenk også over hvor lange og tykke du vil at vippene skal være så det ikke ser ut som du skal på drag-show.

LANGE ØYEVIPPER UTEN EXTENSIONS: Løse punktvipper og falske vipperemser kommer i ulike tykkelser og størrelser. Fra Sweed Lahes, fra 129,-

Se også: Sommerens fresheste look!

Powered by Labrador CMS