Tipsene som gir deg drømmevipper

Vippene skal være lange og tykke, så her gjelder det å ta alle hjelpemidler i bruk.

Publisert Sist oppdatert

Ingenting er vel finere enn et våkent og flørtende blikk med lange øyenvipper?

Maskaraen legges på både de øvre og de nedre vippene for en skikkelig dramatisk look.

Den flytende eyelineren skal ligge langs hele den øvre vippekanten for å markere øynene. Usikker på hvordan du gjør det? Følg guiden under for å få et lekkert, blafrende blikk!

LØSVIPPER

Selv om løsvipper sliter med et noe frynsete rykte behøver du ikke å se ut som en god, gammeldags glamour-modell når du bruker dem. Det enkleste rådet for å unngå det er å styre unna de hele vippene fordi de gir det et tungt og falskt blikk. Men det finnes også mange tynnere varianter, som ser mer naturlig ut.

ELLEs guide til å sette på løsvipper ser du her!

Eksperimenter med de enkle punktvippene for en mer naturlig look som du påfører med en pinsett. Her stopper du rett og slett når du har fått nok. Har du lyst på maks effekt limer du på noen punktvipper på de nedre vippene.

FLYTENDE EYELINER

En svart, flytende liner hjelper deg slik at du får en klar strek som gjør at vippene virker fyldigere. Her kan du også velge hvordan du vil forme den. Tynn eller litt tykkere for en ekte 60-talls look. Her er våre favoritt-eyelinere.

Slik gjør du det: Støtt underarmen med den andre armen eller på et bord slik at den står rett og har kontroll. Start med å legge den våte lineren i en tynn linje fra midten av øyet og utover, og fra midten og inn mot øyenkroken. Legg flere lag hvis du ønsker en tykkere linje. På enden av øyet drar du eyelineren litt oppover slik at den får en liten vipp eller kattefasong. Da ser øyet både større og mer åpent ut. Synes du fremdeles det er vanskelig kan du streke opp med en svart kajal langs vippekanten før du påfører den flytende lineren.

MASKARA FOR FYLDIGE ØYENVIPPER

Legg gjerne en maskarabase på vippene under maskaraen. Påfør favorittmaskaraen din på både de øvre og nedre vippene. Vent ca 30 sekunder før du påfører et nytt lag. Dette gjør du igjen og igjen til vippene er blitt skikkelig sticky.

Se den store maskara-guiden vår her!

1. Diorshow Pump’N’Volume, 330,-// 2. SHISEIDO Full Lash Multi-Dimension Mascara, 315,-// 3. Maybelline Volum Express Colossal Mascara, 149,-

Hold deg oppdatert på de nyeste trendene innen skjønnhet og hår her!

Powered by Labrador CMS