Cindy Crawford er bekymret for modelldatteren Kaia

Men ikke fordi hun bare er 16 år og allerede en av verdens hotteste modeller.

Publisert Sist oppdatert

Cindy Crawford (51) er en av de originale supermodellene – du vet, de langbeinte amazonene som regjerte catwalken og magasincoverne på 90-tallet, og inkluderte modellstorheter som Linda Evangelista, Naomi Campbell, Helena Christensen, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Carla Bruni og Stephanie Seymour. Og det er slett ingen overraskelse at datteren hennes, 16 år gamle Kaia Gerber – som hun har med ektemannen gjennom 19 år, Rande Gerber – også har blitt modell. Hun er til forveksling prikk lik sin berømte mor, og i følge elle.com forsvarer Crawford datterens valg å følge i morens fotspor, til tross for hennes unge alder. Hun rasjonaliserer det hele med at de fleste modeller starter karrieren sin i 16-årsalderen, og at hun selv gjorde det:

"In some ways, I wish I could have pushed it off a year or two. But she's 16. That's how old I was when I started, which is young, but in fashion that's kind of the normal age when people start."

Kaia Gerber og moren Cindy Crawford på samme alder. Foto: Getty Images

Men det viser seg at Crawford er mye mer bekymret for noe helt annet, nemlig at datteren nå har bestått førerprøven og har fått sertifikat: – Jeg er mye mer bekymret for at hun skal kjøre bil selv, enn at hun er på vei inn i modellverdenen.

Og hun har god grunn for ikke å bekymre seg så mye for datterens karrierevalg: – Det som er flott for barna mine er at jeg vet en hel del om den verdenen. Hvem er bedre til å guide dem gjennom det enn meg?

Familien Gerber-Crawford: Gode gener i fleng. Fra venstre: Kaia, Cindy, Rande og Presley. Foto: Getty Images

Under moteuka i Milano for litt siden fikk Cindy vist sin datter noe om hvordan det skal gjøres da hun avsluttet Versace-visningen sammen med sine supermodell-kolleger Naomi, Claudia, Carla og Helena, mens Kaia gikk samme visning sammen med millenials-gjengen sin, inkludert Kendall Jenner og Gigi og Bella Hadid.

Vi tror det kommer til å gå helt fint med Kaia – spesielt med tanke på at hun lærer fra en som fortsatt jobber som modell i en alder av 51!

Avslutningen av Versace-visningen under moteuka i Milano i september. Foto: Imaxtree

Les også om Kaia Gerber her.

Powered by Labrador CMS