Dette er programmet til Oslo Fushion

OSLO RUNWAY + COLLECTIVE Art Festival = FUSHION. Oslo Fushion går av stabelen 28. til 30. august og her kan du se programmet.

Publisert Sist oppdatert
Oslo Fushion: OSLO RUNWAY og COLLECTIVE Art Festival har slått seg sammen og blitt FUSHION, som arrangeres for første gang 28. til 30. august i Oslo. Men hvordan uttales det egentlig? Vi har spurt arrangørene, som svarer: FJUSJEN. Og hva er det egentlig? "Her redefineres de tradisjonelle moteukene og kunstmessene med å kaste lys over de nye dialogene og samarbeidene mellom mote og kunst", skriver festivalen. Årets program er endelig klart og det består av mange kjente navn, men også nye designere, kunstnere og pop-ups.
– "Vi har jobbet på spreng med FUSHION og er stolte over å kunne presentere et fantastisk spennende program. For både OSLRW og Collective er FUSHION en naturlig videreutvikling hvor vi redefinerer de tradisjonelle mote og kunst plattformene og sammen våger å gå nye veier som følger nye tider. Det blir motevisninger og presentasjoner, kunstutstillinger, eventer, lanseringer og fester i god festivalånd, som både er inspirerende og bransjebyggende”, sier Ditte Kristensen, grunnlegger av Oslo Runway og FUSHION i en pressemelding.
FUSHIONs hovedlokasjon er YOUNGS ved Youngstorget hvor det blir motevisninger og presentasjoner, utstillinger, eventer, talks og fester. I tillegg har FUSHION-festivalen også et omfattende program rundt omkring i hele Oslo sentrum - i gallerier, på kjøpesentre, gateplan og i private hager. Programmet er gratis og åpent for alle på YOUNGS, med påmelding til noen av arrangementene. Det meste av programmet rundt i sentrum er også åpent for alle.
Se hele programmet her!

Oslo Fushion 2019

Her kan du se hvilke aktører som er med:

MOTE

Anne Karine Thorbjørnsen Alexander Sprekenhus Avenue Cathrine Hammel Color Vision Elisabeth Stray Pedersen F5 FWSS Holzweiler Illums Bolighus Julie Josephine Kaibosh Mardou & Dean Maria Black Jewellery Michael Olestad Moiré Norwegian Rain Pierre Robert Sara Skogøy Swims Søster Studio
Tarinii Martinsen Tonje Plur Varsity Headwear

KUNST

Ahmed Umar Dusan Reljin Frederik Heyman Maria Måneskjold Olav Stubberud Richie Talboy Vivien Allender Victor Nicolai Wendimagegn Belete Klimakunst: Geirulv, Julius Karoubi, Oliver Crowther, Pernille Sandberg, Petter Juuhl Norwegian Rain: Simen Iulvestad, Vitaboy, Tonya Vinogradova, Nik Gundersen, Christian Houge, Christopher Raalund, Kit Wan, Arveneng Creative, William French
Powered by Labrador CMS