ANNONSE

Krogh x Fretex: I dag lanseres kolleksjonen med brukte designsolbriller 

krogh optikk x fretex
tone damli
celine aagaard
Både Tone Damli og Celine Aagaard sine solbriller kan bli dine takket være Krogh Optikk og Fretex.

Moteprofiler og norske kjendiser har donert solbriller til dette meningsfulle prosjektet som er i salg fra fredag 10. november.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Krogh Optikk. 

Vil du sikre deg secondhand designsolbriller, tidligere brukt av kjente ansikter som Tone Damli og Astrid S?  Da bør du sjekke ut det nye kolleksjonssamarbeidet mellom Krogh og Fretex som lanseres fredag 10. november. 

krogh optikk x fretex solbriller
tone damli
celine aagaard

Krogh x Fretex med limited edition second hand-kolleksjon

Krogh Optikk og Fretex står samlet bak høstens fineste og mest meningsfulle samarbeid.

For tredje år på rad forener Krogh Optikk og Fretex sine krefter, og viser oss på sitt helt spesielle vis hva det faktisk betyr «å låne og gi noe tilbake». Hvert år donerer Krogh Optikk solbriller fra noen av landets største og mest inspirerende navn innen mote, musikk og underholdning, og nå slippes disse som en limited edition second hand-kolleksjon. 

Eksklusive solbriller fra merker som Bottega Veneta, Gucci og Saint Laurent, plukket ut av blant andre Astrid S, Celine Aagaard, Katarina Petrovic, Tone Damli og Jonas Benyoub blir tilgjengelige hos Fretex Universitetsgata og via fretex.no fredag 10. november. 

Her kan du kjøpe solbrillene

Gjennom dette samarbeidet kan du derfor sikre deg håndplukkede designerbriller til en god pris, samtidig som du støtter Fretex sitt viktige arbeid da inntektene fra salget går uavkortet til Frelsesarmeen.

Både Tone Damli og Celine Aagaard sine solbriller kan bli dine takket være Krogh Optikk og Fretex.

krogh optikk x fretex solbriller

Hver skatt har sin egen historie

Noe av det som gjør skatter fra Fretex ekstra spesielle er viten om at noen har hatt dem før deg, som igjen er godt for samvittigheten, men også en spennende tanke. Tenk om akkurat det du fant, en gang har vært på reise til Paris, eller kjørt på en vespa gjennom Romas gater. 

– De har vært flittig bruk både under moteuken i Paris, hjemme til hverdags på tur med hund og ikke minst fast tilbehør enhver soldag på stranden. Jeg har siden tenårene vært opptatt av second hand og handlet mye vintage, - det fine med å handle brukt at man ikke bare får en fysisk skatt, men at samme ting får "flere liv" og affeksjonsverdien er større, sier Celine Aagaard. 

Brillene har alle ulike – og unike – historier. Både Chris Holsten og Amanda Delara har blant annet hatt de på seg på ulike konserter, og Astrid S brukte sine på en motevisning tidligere i år. 

krogh optikk x fretex solbriller

Krogh Optikk, Fretex og ELLE inviterte til en koselig frokostlansering på Fretex Arkivet i Universitetsgata i Oslo. Der fikk gjestene se solbrillene som blir lansert på fredag kl 10 på fretex.no. Det blir også tilgjengelig 10 par solbriller til salg i Fretex Arkivet-butikken.

Les mer om samarbeidet her. 

Se bildene fra frokosten her:

Idunn og Sofie Vollan nøt frokost og lekre solbriller.
Cultivate Food serverte nydelige avokado- og rødbethummus-sandwicher med deilig eplejuice til.
Sophie SS på frokost i Fretex Arkivet.
F&H Group stilte nydelig dekket bord.
Powered by Labrador CMS