Scott Disick vil ha Kourtney Kardashian tilbake igjen

Kan vi håpe på en gjenforening?

Publisert Sist oppdatert

Hvor koselig hadde det ikke vært om Scott Disick og Kourtney Kardashian ble et par igjen?

Ifølge kilder People magazine har pratet med, hadde han ikke nølt et sekund med å bli sammen med Kourtney igjen.

"Sofia gjør han lykkelig, men de er også veldig av og på. Det hadde ikke overrasket noen om Scott egentlig ønsker å bli sammen med Kourtney igjen. Han har hatt lyst til å bli sammen med henne helt siden hun begynte å date Younes Bendjima", sier kilden.

Scott har ikke lagt ut et bilde av seg selv og kjæresten Sofia Richie på nesten et år. Kanskje kjærligheten ikke blomstrer like mye lenger?

https://www.instagram.com/p/Bd8vsgKHmSN/?taken-by=letthelordbewithyou

Dette er det siste bildet Scott la ut av han og kjæresten Sofia Richie på Instagram.

Kourtney på den annen side, er overhodet ikke interessert i å bli sammen med Disick igjen. "Kourtney ville aldri gått tilbake til Scott. Hun er glad for at han har det bra og at han tilbringer mye tid med barna. Hun liker å være forelder sammen med Scott, men det er alt".

Les også: Younes var utro mot Kourtney Kardashian

Disick er fremdeles sammen med Sofia Richie og Kourtney er visstnok glad i sin nye tilværelse som singel. Så gjenstår det bare å se hvor lenge det varer..

Disick er derimot ikke den eneste som drømmer om en gjenforening mellom Scott og Kourtney, Khloé Kardashian postet nylig en Instagram story av Kourtney og Scott sammen med teksten " Det er jo alltids lov til å drømme."

https://www.instagram.com/p/BmSZzFchX11/

Scott blir fremdeles regnet som et familiemedlem i Kardashian klanen. Videoen over er fra da Kylie Jenner feiret sin 21 års bursdag forrige uke.

Kilde: Elle.com

Powered by Labrador CMS