ELLE Edit: Våre favoritter fra Korres

KORRES har åpnet sin første flagship store i Norge, og vi har plukket ut våre favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med KORRES.

Endelig kan du oppleve et lite stykke Hellas i Norge – nærmere bestemt på Sandvika Storsenter. For i dag åpner dørene til KORRES første flagship store i Norge.

KORRES har vært tilgjengelig hos VITA i en årrekke, men har aldri hatt en egen butikk i Norge – før nå! Nå har KORRES-fans muligheten til å få tak i eksklusive produkter som ikke er tilgjengelig hos VITA, samt oppleve KORRES Full Circle univers.

Gjennom Full Circle tar KORRES et nytt og viktig steg i retningen for mer bærekraftig skjønnhet. Helt siden lanseringen i 1996 har KORRES markert seg som pionerer innen naturlig skjønnhet, men nå ønsker de å ta dette et steg videre.

Med sitt nye initiativ ønsker KORRES å samle inn tom emballasje fra sine produkter, slik at det kan gjenvinnes. Det vil si at du kan levere inn din tomme boks med fuktighetskrem, som deretter kan resirkuleres og bli til noe nytt! I den nye butikken på Sandvika Storsenter kan du allerede se et eksempel på dette, der de marmor-lignende knottene på den store apotekerbenken er laget av resirkulert materiale.

Full Circle-initiativet er allerede satt til verks i Hellas, og på sikt ønsker KORRES å innføre dette, også på det norske markedet.

Og selve butikken er en opplevelse i seg selv. Inspirert av Hellas og gresk kultur, med sterke referanser til de tradisjonelle apotekene, er butikken preget av apotekerhyller i mørkt treverk og høye, hvitmalte bokhyller som huser et helt "arkiv" spekket med våre favorittprodukter.

Hvite fliser og oliventrær gir følelsen av sommer, og i et lite sekund er det lett å drømme seg bort til gode, greske minner. Vi som trodde man måtte ha pass og flybillett for å reise til Hellas?

Våre favoritter fra KORRES

Vi har allerede flere favoritter fra KORRES, og nå får du 25% på alle produkter i deres nye butikk på Sandvika Storsenter og på vita.no med kodeord ELLE25. Tilbudet gjelder frem til 19. september.

Golden Krocus Saffron Serum

Golden Krocus Ageless Saffron Elixir, 699 kr

Dette serumet er flytende gull – på alle måter. Umiddelbart etter påføring føles huden mer plumped, gjennomfuktet og mer glødende. I tillegg korrigerer det aldringstegn og jevner hudtonen. Golden Krocus har hatt en fast plass på baderomshylla i flere år, og dersom du ikke allerede har testet det, er tiden inne nå.

Greek Yoghurt Hydra-Biome Mask

Greek Yoghurt Hydra-Biome Mask, 349 kr

Noen ganger føles det ut som om huden er i ubalanse... Og det er ikke alltid så lett å vite akkurat hva den trenger, men denne masken gjør susen gang på gang, og bare over natten føles det som om huden er back on track. Du kan gjerne bruke masken 2 - 3 ganger i uken, og nå som vi går mot høst og vinter vil denne garantert være en reddende engel på baderomshyllen.

Wild Rose 15% Vitamin C Spotless Serum

Wild Rose 15% Vitamin C Spotless Serum, 399 kr

Dette serumet er perfekt å ta i bruk nå etter en sommer med mye sol og mindre rutiner. Det gir en avansert reparasjon av pigmentering, i tillegg til at det lysner og forbedrer misfarging av huden. C-vitamin er dessuten er kilde til GLØD, og det trenger vi masse av nå fremover!

Olive Blossom Body Cream

Olive Blossom Body Cream, 179 kr

Duften av gresk sommer hjemme på badet? Vel, her har du den! Denne deilige kremen inneholder organisk dyrket olivenolje, så det sier seg selv at huden får rikelig med fukt og optimalt med pleie. I samme serie finnes det flere ulike dufter, men denne klassikeren har blitt vår favoritt.

Wild Rose Sleeping Facial

Wild Rose Sleeping Facial, 329 kr

Uansett om det blir en god natts søvn eller ei, så blir det uansett skjønnhetssøvn med Wild Rose Sleeping (beauty) Facial. Huden føles jevnere, gjennomfuktet og mykere morgenen etter, og kombinasjonen av villrose og Vitamin C sørger for en strålende glød!

Tre glødende nyheter

KORRES nyåpnede butikk tilbyr alle våre eksisterende favoritter, men har også introdusert oss for noen nye (som vi nå er ganske besatt av).

Golden Krocus-serien utvides med Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir og Golden Krocus Ageless Saffron Moisturiser, og det er verdt å ta turen bare for disse to produktene alene.

Som tidligere nevnt har serumet fra denne serien vært en favoritt i flere år allerede, og derfor var det med stor glede at vi mottok nyheten om at Golden Krocus-universet ekspanderer (og med det – også vår baderomshylle).

En annen eksklusiv nyhet som kun finnes hos KORRES Sandvika er Aegean Bronze Luminous body Perfecter – vi snakker GLOW på tube! Dette er kremen som får kroppen til å gløde! Påfør den på armer, bryst og ben, og la den work it's magic! Dette blir en garantert vinner til julebordsesongen i år.

Husk at koden ELLE25 gir 25% rabatt hos KORRES Sandvika og på vita.no frem til 19. september!

Greetings from Greece!

Powered by Labrador CMS