Elsa Hosk har en garderobe vi bare kan drømme om, og er ofte å se i designerplagg fra motehus som Christian Dior, Jacquemus, Attico, Valentino og Bottega Veneta. Hun har så mange kule vintageskatter og styler de helt unikt.

Er det en som går under tittelen Koolmom er det Elsa Hosk. Den svenske supermodellen bor nå i Los Angeles og er ofte ute å triller sin lille datter Tuuli Joan Daly, som kom til verden i februar 2021.

Med vognen i én hånd og alltid iført et like inspirerende antrekk, er dette dama vi henter inspirasjon fra til neste trilletur!

Koolmom Elsa Hosk:

Hva med et tøft helsvart antrekk? Vi elsker hvordan Elsa gir sine antrekk en interessant spinn, som her med den grønne, inspirerende vesken fra Bottega Veneta, og svarte loafers fra Gucci.

Hva med et superkult lavendel sweat sett stylet med kule joggesko og grønn veske fra Balenciaga? Elsa Hosk vet å kombinere farger på en helt unik måte!


En blomstrete kardigan med matchende shorts, stylet åpen over en sports-bh, smale solbriller, scrunchie og kule sandaler fra Chanel. Elsa er alltid først ute med det siste!


Eller hva med å style en typisk mom-jeans med en jakke med cut out-detaljer, en hvit Bottega-veske og en caps fra merket Peace & Quiet. Perfekt Koolmom antrekk!


Vi jubler alltid litt ekstra når Elsa lufter noe man faktisk kan sikre seg selv, som denne trenchen fra Mango. Stylet med loafers fra Chanel, langt skjørt og magetopp er dette  virkelig et Koolmom-antrekk!

Shopping Koolmom:


Trench fra Mango, kr 1199.


Veske fra Bottega Veneta, kr 24.000.


Genser fra 7 Days Active, kr 1200.


Tights fra 7 Days Active, kr 800.


Mønstret topp fra Zara, kr 279.


Mønstret shorts fra Zara, kr 279.


Sandaler fra Arizona Love, kr 1990.

 

 


T-skjorte fra Versace, kr 4600.

Relatert

chunky boots

Høstens chunky boots

Fjorårets store trendsko holder koken i år også. Her er våre favoritter
& Other stories gratis frakt

Her er våre favoritter

& Other Stories har gratis frakt i helgen

Helgens ønskeliste

9 ting vi ønsker oss denne helgen!

Les også

Vi møtte supermodellen Elsa Hosk i New York

Hvem er egentlig Elsa Hosk? Vi møtte den svenske supermodellen på en kaffe i New York i forbindelse med lanseringen av hennes designerkolleksjon for Bik Bok.

Elsa Hosk har født

Og dette er navnet på den lille jenta...

Dette budjettkuppet gir deg Elsa Hosk-looken på 1-2-3

Se norske Frida på catwalken for Victoria’s Secret

I går braket den storslagne Victoria's Secret-visningen løs i Shanghai. Den norske toppmodellen Frida Aasen gikk på catwalken for første gang.