Sjekk Meghan Markles lekre antrekk

– Ankom gallaforestilling i sexy smokingkjole

Publisert Sist oppdatert

Meghan Markle og prins Harry er tilbake på jobb etter en måned på ferie. I går kveld deltok de på gallaforestillingen Hamilton i regi av Sentebale, en veldedighetsorganisasjon som prins Harry har startet. Organisasjonen samler inn penger til barn med mentale helseproblemer og de som er smittet av HIV-viruset i Lesotho og Botswana.

Meghan var for anledningen kledd i en Judith & Charles-smokingkjole, sorte pumps og en liten gullclutch. Harry hadde på seg mørkeblå dress med matchende tynt slips.

Hertugparet kler hverandre godt. Her hilser de på regissørene bak forestillingen. Foto: Getty Images

https://twitter.com/Sentebale/status/1034866353486929925

https://twitter.com/byEmilyAndrews/status/1034874442885804035

Tilbake på jobb etter ferie

Prins Harry og Meghan har hatt en måned fri fra offentlige plikter. De har blant annet vært på besøk hos familien Clooney i Comosjøen og besøkt Dronning Elisabeth i Skotland. Meghan har også vært "hjemme" i Atlanta en tur for å hilse på venner, før Meghan flyttet til Storbritannia bodde hun der hvor også Suits spilles inn.

Foto: Getty Images.

Det ser ut til at Meghan og prins Harry fremdeles lever hvetebrødsdagene til det fulle. Her ankommer de gallaforestillingen hånd i hånd. Nå venter vi bare på nyheten om at Meghan er gravid. Men ifølge venner av hertugparet, vil de vente litt med å få sitt første barn... Dessverre for oss.

Kilde: ELLE UK

Mer om favorittparet: Meghan og Harry strålte sammen i bryllup?

Powered by Labrador CMS