Sunn hud kommer innenfra!

Derfor bør du også inkludere dette hudpleieproduktet i din daglige skjønnhetsrutine.

Publisert Sist oppdatert

Sunn hud: I annonsesamarbeid med Oslo Skin Lab.

Søvn, mosjon, kosthold og hvordan du velger å leve livet ditt, er alle faktorer som er med på å bestemme hvordan huden din ser ut.

For å få en sunn, frisk og glødende hud, er det ekstremt viktig å booste og styrke huden innenfra, i tillegg til pleien du påfører fra utsiden.

Sol, stress, sukker og usunn livsstil er faktorer som virker negativt på kollagennivået og som kan fremskynde den naturlige aldringsprosessen ytterligere.

Kollagen er nemlig den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden glatt og spenstig.

En ung hud kan inneholde opptil 80% kollagen. Fra slutten av 20-års alderen synker kollagennivået naturlig med 1-2 % i året, og det er da man kan se de første linjene i huden.

Sunn hud - Redningen ble kollagen

Tobarnsmoren og beautyguruen Sylvani Bricen fikk kjenne på kroppen hvor hektisk hverdagen kan være med to små, og hvor mye det gikk utover huden hennes.

Etter sine to svangerskap opplevde hun å gå fra en såkalt «gravidglød» til det hun beskriver som «gravidtørken».

Hun bestemte seg for å teste ut kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, The Solution™ Anti-wrinkle collagen, et 100 % rent kollagenpulver som bidrar til å øke hudens elastisitet samt glatte ut hud, gi mindre rynker og hjelpe til med cellulitter.

Allerede etter 3 uker merket Silvany stor forskjell på huden og etter 4 måneder viste resultatene en tydelig forbedring.

Huden hadde blitt merkbart fastere, og resultatet fra hudscanningen viste en målbar forbedret hudoverflate, forteller hun.

Vil du prøve kollagenpulveret The Solution™? Få 50% rabatt på første pakke, og deretter 30% på de neste bestillingene!

En hud som gløder fra innsiden

Også influenseren og motepersonligheten Camilla Aabry har hatt økt fokus på å pleie huden innenfra den siste tiden.

Camilla sverger til The Solution™ Anti-wrinkle collagen, og blander det inn i et glass vann på morgenen eller i appelsinjuicen hun drikker til lunsj.

Nå kan du teste det populære beauty hacket til 50% rabatt på første pakke!

HVORDAN FUNGERER The Solution?

Det spesielle med nettopp dette kollagenet er at kollagenproteinet er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Peptidene (utviklet av Verisol®) har i studier vist å ha god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker.

– Etter bare noen uker med kollagenpulveret så jeg stor forandring. Nå har jeg brukt The Solution i et helt år! Et jevnt inntak hver dag hele året har gitt meg en stabil og fresh hud med mindre rynker. Et beauty hack jeg definitivt fortsetter med!

Alle studiene er dobbelt-blinde, randomiserte og placebokontrollerte.

Dette betyr at deltakerne ble tilfeldig plassert i to grupper hvor den ene ble gitt virkestoffet, mens den andre gruppen fikk ett placebo (pulver uten virkestoff).

Hverken deltakerne i studiene eller de som utførte målingene fikk vite hvem som fikk hva. I tillegg ble effekten lest av ved hjelp av instrumenter og gjennomgått av uavhengige fageksperter før publisering.

Vil du også prøve The Solution™? Bestill her.

Powered by Labrador CMS