Her bor du i København

Villa Copenhagen er det perfekte hotellet for en helgetur.

Publisert Sist oppdatert

Vi gjør oppmerksom på at oppholdet er sponset av Villa Copenhagen.

Skal du på helgetur til København? Enten du skal på venninne-, kjæreste-, eller familietur, er Villa Copenhagen det perfekte sted å bo!

Ikke bare er det supersentralt (faktisk rett over gaten for Tivoli), men det tilbyr også alt man måtte trenge for et begivenhetsrikt – og samtidig avslappende – opphold.

Dette synet møter deg når du går av toget i København. Villa Copenhagen ligger rett over gaten for både togstasjonen og Tivoli, i tillegg til gåavstand til mange andre severdigheter.

Home away from home

Tar man toget fra Kastrup, er man nærmest i lobbyen av hotellet når man ankommer stasjonen i København. Midt i hjertet av den herlige danske byen, ligger Villa Copenhagen: Et 5-stjerners hotell av aller ypperste klasse. Hotellet oser av luksus, og både lobbyen og restaurantene deretter (frokosten er virkelig noe for seg selv). Allikevel er det noe hjemmekoselig over det – spesielt rommene, som alle er innredet i klassisk skandinavisk stil.

Rommene på Villa Copenhagen er store og behagelige, og gir en følelse av å være hjemme – med en ekstra dose luksus.

View this post on Instagram

A post shared by Villa Copenhagen (@villacph)

Finn roen på Villa CPH

Du har helt sikkert sett dette bildet før. Det nydelige oppvarmede bassenget på toppen av hotellet setter prikken over i-en for Villa Copenhagen, Nyt et deilig bad enten før eller etter frokost, og få den ultimate spafølelsen!

Nyt en kaffe i lobbyen – og gjerne les den nyeste utgaven av ELLE – eller en drink i baren. Om kvelden forvandles nærmest lobbyen til en slags klubb, og det spilles høy musikk (ofte fra en DJ) som gir supergod stemning. Perfekt for en drink før middag med venner – her er våre beste resuauranttips i København!

Skandinavisk og klassisk interiør i lobbyen.

Bestill opphold på Villa CPH her.

Powered by Labrador CMS