Derfor snakker "alle" om The Weeknd

Har du hørt mye om opptredenen til The Weeknd under Super Bowl i dag? Dette er grunnen...

Publisert Sist oppdatert

Super Bowl Sunday, avslutningen av seriespillet i amerikansk fotball, gikk av stabelen i går, og det har ikke akkurat vært mangel på dekning av årets sportsbegivenhet over dammen.

I de fleste tilfeller handler idrettsarrangementer om utøverne og deres prestasjoner, men Super Bowl er ofte litt annerledes.

Store artister som Beyonce, Lady Gaga, Coldplay og Justin Timberlake (alle husker vel hans duett med Janet Jackson i 2004!?), har alle stått ansvarlige for det berømte halftime-showet, som ofte tar mye av oppmerksomheten.

I år var det altså The Weeknd sin tur, og det har ikke gått upåaktet hen...

The Weeknd Super Bowl

Det er flere ting som har blitt diskutert angående "konserten" på snaue 12 minutter.

Naturlig nok er selve showet omtalt flere steder, med fokus på artistens fremføring i en tid med sterke koronarestriksjoner. Det var allikevel enda mer fokus retten mot de bandasjerte danserne.

I 2020, som en del av promoteringen til albumet After Hours, var det artisten selv som dukket opp med bandasjert ansikt ved flere anledninger, men under årets Super Bowl var altså fokuset retten mot danserne.

The Weeknd selv forklarer "stuntet" slik; «Betydningen av bandasjene gjenspeiler den absurde kulturen til Hollywood-kjendiser og mennesker som av overfladiske grunner manipulerer seg for å tilfredstille og validert.»

Vi kan heller ikke la være å kommentere den oh-so-fab blazeren fra Givenchy! Det kan hende vi må på utkikk etter en rød paljettblazer i nærmeste fremtid.

Powered by Labrador CMS