Skjønnhetsproduktet Meghan Markle ikke kan leve uten

Foto: Getty Images

Og vidunderet koster bare hundrelappen.

Publisert Sist oppdatert

Meghan Markles kongelige forpliktelser innebærer en del tid på reisefot. Og når hun er ute på oppdrag finnes det spesielt en ting hun ikke kan være foruten. Nemlig en olje som koster litt over hundre kroner.

Helt siden sin tid som skuespiller i Hollywood, har Meghan Markle vært et forbilde verden over.

I 2003 tok hun eksamen ved det prestisjefylte universitetet Northwestern University i Chicago, der hun studerte teater og internasjonale relasjoner, og i 2011 fikk hertuginnen av Sussex sitt store gjennombrudd som skuespiller i TV-serien Suits.

Meghan Markle har byttet ut den røde løperen i Hollywood med kongelige representasjonsoppgaver. Legg merke til hvor fin Meghan er som gravid. Her med prins Harry på Endeavour fund Awards i London nylig.

I 2016 møttes Meghan Markle og prins Harry for første gang på blind date i London, og to år senere, den 19. mai, giftet de seg med hverandre på Windsor Castle. Helt siden den gang har Meghan Markles skuespillerkarriere blitt erstattet med kongelige representasjoner, som blant annet involverer en hel del veldedighetsarbeid.

Meghan Markles favorittprodukt – som funker mot alt

Selv om Meghan nå har byttet ut skuespillerkarrieren med kongelige plikter, er det noen deler av livet hennes som er likt nå som da. Blant annet det faktum at hun er på stadig reisefot.

I et intervju med magasinet Allure fra tiden som skuespiller, avslører den britiske hertuginnen hva hun alltid har med seg når hun er ute og reiser - og svaret er overraskende. Det Meghan Markle nemlig ikke kan være foruten, er nemlig en liten beholder med olje - fra The Body Shop.

Tea Tree Oil fra The Body Shop, kr 119.

– Det produktet jeg ikke kan leve uten når jeg er ute og reiser, er en liten flaske med tetreolje. Det er ikke det mest glamorøse, men denne oljen hjelper mot alt. Oljen er dessuten både billig og enkel å ha i veska. Jeg har den med meg overalt, sier Meghan Markle i intervjuet.

Lyst til å teste ut Meghan Markles vidunderolje? Du finner den her.

Saken er fra elle.se

Slik gjør Meghan Markle og Harry seg klare til å bli foreldre

Meghan Markle strålte i kjole fra H&M

Powered by Labrador CMS