15 spørsmål til Helene Hammer

Vi har snakket med den nye Playboy-favoritten Helene Hammer om mote, luksus, kjærlighet og t-skjorte statements.

Publisert Sist oppdatert

Den norske modellen Helene Hammer har gjort stor suksess i både inn og utland, nå har også magasinet Playboy fått øynene opp for den vakre skjønnheten. Hun er nemlig på magasinets liste over Instagrams 25 hotteste rødtopper.

15 spørsmål til Helene Hammer:

Hun har allerede rukket å få en blomstrende internasjonal modellkarriere, blitt en vaskeekte it-girl her hjemme og eier av en leilighetsdrøm på Fredensborg i Oslo. Da hun var 19 år var hun på coveret av motebladet L'Officiel, og to år senere prydet hun septemberutgaven av ELLE Norge. I mellomtiden har hun blitt et av de mest brukte ansiktene i mote-Norge, og fast inventar på byens mange cocktailfester og middagsselskaper. Hennes røde hår og behagelige ansikt har mye å gjøre med den positive oppmerksomheten, men her hjemme har Helene også blitt kjent for sin fargerike og misunnelsesverdige klessamling (alle klærne er forøvrig samlet i et klesskap som står midt i stuen i leiligheten. Muligens Norges mest fotograferte klesskap). Med andre ord, ingen motespalte er komplett uten litt "Hammer-time".

 1. Hva gjør deg lykkelig? Blomster, søndagskaffe og når tantebarnet mitt, Milton på 2,5 år, ringer meg på FaceTime bare fordi han MÅ snakke med tante.
 2. Hvis du kunne endre en ting ved deg selv, hva ville det vært? At jeg kunne vært litt mer mañana, mañana. Blir veldig lett stressa over små ting.
 3. Hvilket klesmerke ville du helst kledd moren din i? Noe klassisk fint. Hun hadde sett helt fantastisk ut i en kåpe fra Max Mara og et par herresko.
 4. Hvilken luksus unner du deg selv? Motemagasiner, dyre duftlys og blomster. Litt hverdagslykke. Ellers er jeg veldig glade i å reise, oppleve fine hotell og spise på bedre restauranter. Massasje når jeg reiser mye og manikyr og pedikyr hver gang jeg er i London og New York.
 5. Hva er din favorittby? New York!
 6. Hvilken stil angrer du mest på å ha hatt? Hadde en periode i 13-14 års alderen med litt mye kajal, foundation og tupert hår. Og de lyse stripene i håret på konfirmasjonsbildene kunne jeg gjerne vært foruten.
 7. Hvilket talent ville du helst hatt? Vært skikkelig god til å spille et instrument .
 8. Hvem er Norges best kledde? Maja Vik og Hanneli Mustaparta.
 9. Hva er din mest verdifulle eiendel? Kunsten på veggene her hjemme som jeg har arvet av mormor og morfar.
 10. Hvilket plagg føler du deg mest vel i? En skikkelig fin power suit med et par sneakers og store øredobber.
 11. Hva er det mest attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Jeg synes gutter er skikkelig kjekke når de slenger på seg en tung skinnjakke over en t-shirt og mørke jeans.
 12. Hva er det minst attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Så en mann på gymmen her forleden i hvit treningstights, det har brent seg fast i minnet... ellers er jeg ikke noe spesielt fan av singlet på menn.
 13. Hvilke ord og utrykk bruker du for mye? Gøy (om klær/klesplagg/styling) helt koko og love you.
 14. Hvilken statement vil du ha på t-skjorten din? "Gingers do have Souls".
 15. Hvilken emoji bruker du mest? ❤ - love to the people!
Powered by Labrador CMS