STINE GOYA FEIRER 10 ÅR MED UNIKT T-SKJORTE SAMARBEID

T-skjorte trenden herjer for fullt i motebildet. Stine Goya feirer sitt 10 års-jubileum med et unikt t-skjorte samarbeid.

Publisert Sist oppdatert

Denne høsten feirer det danske klesmerket Stine Goya 10 år og i den anledning har de teamaet opp med it-girlsa Sofi Fahrman og Camille Charrière, i tillegg til den danske musikkgruppen Oh Land og resultatet er fire unike t-skjorter med ulike motiver og sitater på.

T-skjortene, som er håndmalt i vannfarger av designer Stine Goya, er ute i butikk nå og koster 749 kr.

Palmefeber:

"Ever since I was a little girl I wanted to grow tall and aim for the stars like a palm tree" - Sofi Fahrman. Foto: Sofissnapshots.

Den svenske bloggeren Sofi Fahrman har kanskje latt seg inspirere av palmefeberen som har herjet på sosiale medier og i motebildet den siste tiden? På baksiden av hennes egendesignede t-skjorte står det: "Siden jeg var en liten jente har jeg drømt om å bli like høy og strekke meg etter stjernene som et palmetre".

Supertramp - Breakfast in America:

"As Leonard Cohen said: If I knew where the good songs came from, I’d go there more often" - Camille Charrière. Foto: @camillecharriere

Franske it-girl Camille Charrière er en yndling blant street style fotografer og har over en halv million følgere på instagram. Hun hedrer det amerikanske bandet Supertramp og deres hit Breakfast in America på sin egendesignede t-skjorte, med sitatet "Som Leonard Cohen sa: Om jeg visste hvor de fine sangene kom fra, ville jeg reist dit oftere" på baksiden.

Feirer 10 år med et stort moteshow under København Fashion Week:

Kolleksjonen inneholder også t-skjorter gjort i samarbeid med Oh Land (til venstre) og designeren selv, Stine Goya (til høyre).

Den danske musikkgruppen Oh Land har et keyboard på sin t-skjorte, med sitatet:"Louder than silence, softer than words". Og designeren Stine Goya har et motiv av sin kjære gyngehest på sin t-skjorte med sitatet:"My rocking horse, getting lost». En hyllest til familiens gyngehest som har vært med i generasjoner.

Tidligere i sommer ble det kjent at Stine Goya igjen er klar for å vise under moteuken i København og feire med et storslått 10-års jubileum, etter å ha vært borte fra catwalken i mange år.

Powered by Labrador CMS