På badet til Kate Moss

Bli med hjem på badet til moteikonet Kate Moss og få hennes skjønnhetstips.

Publisert Sist oppdatert

På badet med det perfekte, bohemske blomstrete tapetet, den nydelige marmoren, det mørke tregulvet og de gamle klassiske engelske baderoms-detaljene står en morgenfresh Kate Moss i en lekker, mønstrete kimono. Den ultimate it-jenta, som har håret, klesstilen og looken vi drømmer om. Hun detoxer oftere enn du skulle tro, og har mange spennende skjønnhetstips.

I LØPET AV MIN 30 ÅR LANGE KARRIERE har jeg plukket opp en del triks, og jeg husker da jeg var 17 år gammel på et fotoopptak for Saint Laurent og tok av meg sminken selv. Jeg gned bomullsdotten over øynene for å fjerne sminken, og makeup-artisten på settet så sjokkert på meg og utbrøt: «Vær så snill, ikke gjør det, Kate!» Nå vet jeg bedre. Jeg finner ofte nye produkter når jeg jobber på sett, og jeg elsker å mikse en bronzer med en highlighter for å få fram kinnbeina mine. Charlotte Tilbury’s Filmstar Killer Cheekbones er en favoritt i sminkepungen!

JEG HAR NOEN FAVORITTER jeg holder meg til, som St Tropez Skin Illuminators for å få ekstra glød. Den bruker jeg både i ansiktet og på kroppen. En annen favoritt i sminkepungen er St Tropez Self Tan Luxe Dry Oil. Denne gir huden min et lekkert gyllent shimmer, som er perfekt for en kveld på byen. Det å ha litt brunfarge gir så mye, man ser mye sunnere og freshere ut. Den kan kamuflere ettervirkningene av en sen natt og eventuelle skavanker på beina.

EN ANNEN SKJØNNHETSHEMMELIGHET jeg sverger til, er ansiktsbad! De dagene jeg våkner opp og har poser under øynene og er hoven i ansiktet, fyller jeg bare opp vasken med massevis av isbiter, vann og agurkskiver. Så dukker jeg hodet ned og opp av vannet i et par minutter, og etterpå ser jeg fresh ut, i tillegg til at jeg føler meg som ny! Dette fjerner hovenhet og poser under øynene, og huden får naturlige roser i kinnene. Et gammelt Hollywood-triks jeg plukket med meg fra filmen Mommie Dearest.

NÅR DET GJELDER HÅRET MITT, så liker jeg at det ser naturlig ut. Jeg elsker det når hårstylisten Sam McKnight fikser frisyren min. Han tvinner det litt, for å få fram fallen og få mer volum på kronen av hodet. Jeg har naturlig volum i håret og gjør ikke så mye med det, men jeg bruker Kérastase sjampo og tørker alltid året mitt stående med hodet ned. Da får håret fall og passe med volum – akkurat slik jeg liker det.

HVERDAGSSMINKEN MIN består av concealer, litt maskara, bronzer og leppestift. Jeg liker YSL Volupte Sheer Candy i fargen Mouthwatering Berry. Denne bruker jeg faktisk på leppene og i kinnene, jeg bare dabber litt med fingrene mine. Jeg bruker parfymen fra Bella Freud om vinteren, den er litt mørk og sexy. En maskarafavoritt er Clinique, er god gammel klassiker. Jeg bruker eyeliner, helst i en bruntone, og jeg liker å smudge den enten med fingrene mine eller med en kost. Når jeg skal på byen, liker jeg at huden min gløder og at leppene er røde. Dette er en sikker vinner når det gjelder fest-looken! Jeg elsker Rimmel red 001, den har en helt perfekt nyanse.

JEG LIKER Å BRUKE ANSIKTSOLJER, de gir så mye næring til huden. Jeg sverger også til Nichola Joss sine ansiktsbehandlinger. Hun bruker Sanctuary Spa Wonders Oil Serum og ansiktskmassasjen er lymfedrenerende. Resultatet er en naturlig facelift!

PÅ KALDE VINTERDAGER bruker jeg Crème de La Mer. Den beskytter huden min mot kulde og gir massevis av fukt. En annen favoritt er Lucas Paw Paw på leppene om vinteren, da holder de seg myke og fine.

NÅR DET GJELDER HELSE, så er jeg glad i å ta en juicekur, det gir liksom tilbake det ekstra glimtet i øyet. Det hvite i øyet blir mye hvitere, og håret blir skinnende. Jeg tar en ukes juicekur i hver fall tre ganger i året. Jeg får så mye energi av det! Jeg bruker også Elle Macphersons Super Elixir kosttilskudd hver dag. Men ingenting slår en helg på landet utenfor London, med mye hvile og frisk luft. Jeg jobber mye og bruker mye sminke på jobb, så en helg uten noe sminke, og med frisk luft og massasje er rett og slett fantastisk.

Powered by Labrador CMS