Meghan Markle: – Vi kvinner må bruke stemmene våre!

Den britiske kongefamilien deltok onsdag på den årlige Royal Foundation Forum.

Snakket ut om Time´s Up og #Metoo-kampanjen.

Publisert Sist oppdatert

Den 36 år gamle skuespillerinnen deltok onsdag på det årlige "Royal Foundation Forum" sammen med Prins Harry og Hertugen og Hertuginnen av Cambridge. Der fikk hun spørsmålet om hvordan hun ønsker å styrke kvinner i sin rolle som kongelig.

Meghan Markle snakket om Time´s Up og #Metoo-kampanjen og hvor viktig det er at menn viser sin støtte til kvinner. Hun poengterte at vi kvinner ikke trenger å finne en stemme, vi trenger bare å bli oppmuntret til å bruke den.

– "Det finnes ikke et bedre tidspunkt enn nå, til å rette fokuset mot kvinner. Det som er interessant er at jeg hører folk snakke om hvordan kvinner trenger hjelp til å bli hørt, og det er jeg så uenig i", sa den tidligere "Suits"-stjernen.

– "Kvinner har allerede en stemme, de bare trenger styrken til å bruke den og vi må oppfordre alle til å ville høre på hva de har å si".

Markle hadde for anledningen på seg en lekker kjole i blå sateng fra den amerikanske designeren Jason Wu. Foto: Getty Images.

Markle fortalte at hun har tatt del i en rekke veldedig arbeid allerede, selv om hun ikke blir en offisiell del av kongefamilien før i mai. Markle fortsatte med å vise til Time's Up og #MeToo kampanjen og hvor viktig det er at menn støtter kvinner i den saken.

Markle spøkte videre med at hun og Harry må vente et par måneder med å offentliggjøre hva de kommer til å fokusere på fremover, men hun har blant annet allerede møtt de overlevende etter Grenfell Tower-tragedien, hvor mange mistet livet i en grusom brann i et leilighetskompleks i London.

Saken er hentet fra ELLE UK

Les også: Meghan Markles sterke historie om hvordan det var å vokse opp som både svart og hvit i California på 80-tallet.

Powered by Labrador CMS