horoskop

SpirituELLE: Har alt som skjer i livet egentlig en dypere mening?

Forestill deg dette: Du har grublet på et problem lenge, og finner plutselig en lapp som gir deg svar på problemet.

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Forestill deg dette: Du har grublet på et problem lenge, og finner plutselig en lapp som gir deg svar på problemet. Eller, du møter på en person du kjenner, akkurat når du trenger hjelpen deres som mest. 

Dette er det Carl Jung kalte synkronisiteter – små, meningsfulle sammentreff mellom hendelser som ikke ser ut til å ha noen forklaring. Jung mente at disse øyeblikkene kunne være mer enn bare tilfeldigheter; de kunne tyde på at det fantes en dypere sammenheng mellom det som skjer i livene våre, og universet i seg selv. 

Synkronisiteter er som små mysterier som inviterer oss til å se bortenfor det åpenbare og utforske en dypere mening bak det som skjer rundt oss. De kan være som små blinklys i universet som forteller oss at vi er på rett vei, selv om vi kanskje ikke helt forstår hvorfor.

Som klarsynt er jeg overbevist om at det finnes større mekanismer i universet som veileder oss på livets vei. Det er som om en større kraft litt etter litt gir oss hint om hvilken retning vi vil være tjent med å ta. Livet er fullt av magiske øyeblikk og uventede overraskelser, og at vi aldri helt vet hva som venter rundt neste hjørne. 

Så neste gang du opplever noe som virker som en tilfeldighet, ta deg tid til å stoppe opp og reflektere. Kanskje det er en dypere mening bak det hele. Kanskje det er universets måte å minne deg på at du er en del av noe større og mer fantastisk enn du kan forestille deg.

Denne uka inviterer jeg den til å fortsette å være åpen og nysgjerrig, og la deg lede av de magiske synkronisitetene som krysser din vei. Kanskje kan ukas orakelkort, Ryggraden, være til støtte på veien: 

I boka mi Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige, kan du lese flere tips dersom du er midt i en spirituell oppvåkning. 

Ukas orakelkort: Ryggraden

Energi: stødighet, stabilitet, integritet

Å motta Ryggraden er en oppfordring til å fortsette å leve livet med den sterke indre kjernen du har bygget opp. Du har vært gjennom mye i livet, og erfaringene dine har gjort ryggraden din sterk. Husk at å være sterk ikke nødvendigvis trenger å bety å være hard. Du kan være sterk med et varmt og sårbart hjerte. Din indre kjerne gir deg trygghet og stabilitet, slik at du virkelig kan blomstre. 

Du vet at uansett hvilken situasjon du måtte havne i i fremtiden, vil du alltid ha denne styrken og integriteten å navigere etter. Fortsett å stå stødig. Vær tro mot deg selv, og fyll deg med kjærlighet. Husk at på dager der kontakten med din indre kjerne føles svakere, så er fokuset, pusten og oppmerksomheten dine viktigste verktøy. Rett fokuset innover, opprett kontakt med kjernen og finn ny balanse. Du er stødig. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her.