Kendall Jenner er verdens best betalte modell

Gisele ble vippet av tronen etter 15 år (!)

Publisert Sist oppdatert

Gratulasjoner er på sin plass til den nest yngste i Jenner/Kardashian-klanen, Kendall Jenner, som tjente over 22 millioner amerikanske dollar det siste året, i følge Forbes. Kendall har tjent fett på store kampanjer med merker som La Perla, Adidas og Estée Lauder, men mye av inntjeningen hennes er også takket være den store fanskaren hun har på Instagram (84, 5 millioner følgere and counting) og den enorme påvirkningskraften hun har der. I tillegg kommer inntekter fra familiens reality TV-serie Keeping up with the Kardashians, og klesmerket hun har sammen med søsteren Kylie, KENDALL+KYLIE.

Kendall Jenner kan le godt hele veien til banken. Foto: Imaxtree

Kendall snappet førsteplassen fra Gisele Bünchen, som har vært verdens best betalte modell siden 2002(!). Til sammenligning tjente den brasilianske supermodellen "bare" 17,5 millioner dollar det siste året, som er nesten 40% mindre enn året før.

Gisele har tatt det litt roligere det siste året, og dermed mistet førsteplassen som verdens best betalte modell gjennom femten år. Foto: Imaxtree

ELLE-favoritt Chrissy Teigen er på listen for første gang. Hun har tjent ca 13,5 millioner dollar det siste året. Også søstrene Hadid gjør det bra, med Gigi på 5. og Bella på 9. plass. Det gleder oss også å se en såkalt plus size-modell på listen, nemlig amerikanske Ashley Graham på 10. plass. Hun har tjent 5,5 millioner dollar. Det kan jo tyde på at motebransjen begynner å sette pris på en annerledes kroppsfasong, og ingenting gleder oss mer!

Smellvakre Ashley Graham tjener godt på kurvene sine. Foto: Getty Images

Se hele listen til Forbes her:

1. Kendall Jenner - $22 millioner

2. Gisele Bundchen - $17.5 millioner

3. Chrissy Teigen - $13.5 millioner

4. Adriana Lima - $10.5 millioner

5. Gigi Hadid - $9.5 millioner

5. Rosie Huntington-Whitely - $9.5 millioner

7. Karlie Kloss - $9 millioner

8. Liu Wen - $6.5 millioner

9. Bella Hadid - $6 millioner

10. Ashley Graham - $5.5 millioner

Powered by Labrador CMS