Keeping Up With The Kardashians: 8 tegn på at serien gikk mot slutten

Foto: E!

Tegnene var der hele tiden...

Publisert Sist oppdatert

Keeping Up With The Kardashians nærmer seg slutten, og la oss bare innse at reality-TV aldri blir det samme...

Tirsdag 8. september 2020 delte Kim Kardashian et innlegg på Instagram, som annonserte familiens avgjørelse om å avslutte filmingen av serien etter 14 år og 20 sesonger. Familiens siste sesong går nå på TV.

– Vi er utrolig takknemlige til alle som har fulgt oss i alle disse årene - gjennom de gode tidene, dårlige tider, glede, tårer, og mange forhold og barn, står det i annonseringen.

For de største tilhengerene av serien kommer ikke nyheten om slutten av KUWTK helt overraskende. Familien har hintet i et par måneder om fremtiden uten kameraene, noen har bestemt seg for å holde deler av livene deres private, mens andre nylig har forlatt serien helt.

Foto: Dimitrios Kambouris + Getty Images

Den siste episoden har enda ikke blitt vist, men 9. juni publiserte serien reunion-traileren hostet av Andy Cohen. Og ja, det er like dramatisk som du ser for deg.

I traileren kan man se hele familien (minus Rob Kardashian) få en skikkelig grilling av Cohen, inkludert spørsmål om Caitlyn Jenner, utroskandalen til Tristan Thompson, og om serien påvirket forholdet mellom Kourtney Kardashian og Scott Disick.

Fra familiedrama til forretningsimperie – her er åtte tegn på at KUWTK gikk mot slutten:

1) Kourtney Kardashian forlater 'toxic' serie

Etter månedsvis av spekulasjon annonserte trebarnsmoren at hun ville forlate serien for godt i juli 2020 for å tilbringe mer tid med barna, Mason Dash, Penelope Scotland og Reign Aston Disick – og heller fokusere på livsstilsplattformen Poosh.

– Jeg har filmet serien uten stopp i 14 år, 19 sesonger og 6 spin-off sesonger, forklarte stjernen til Vogue Arabia i fjor. – Jeg følte meg utilfreds og det ble et alt for «toxic» miljø for meg til å la det fortsette å ha en like stor del av livet mitt som det har hatt. Livet bevegde seg så veldig, veldig fort, selv etter å ha tatt en pause fra serien og å ha prøvd å roe ned og gi mer tid til barna mine... Det var først da jeg fikk muligheten til å se behovene deres igjen, se styrken deres, og å være så dedikert til de som jeg en gang var, før jeg sjonglerte alt for mye.

Nyheten kom etter episoder av serien hvor den eldste Kardashian-søsteren havnet i flere krangler (én fysisk krangel med Kim) grunnet hennes mangel på engasjement i serien.

I en tidligere episode av KUWTK sa Kim om søsteren at "Kourtney har ikke vært så veldig åpen om hennes personlige liv for kamera," noe hun og Khloé måtte gjøre opp for ifølge henne selv.

– Om vi ikke deler livene våre, hva er poenget med serien?

2) Kim Kardashian og Kanye West sitt samlivsdrama

Tidligere i år ble det rapportert at Kim Kardashian hadde søkt om skilsmisse etter å vært gift med Kanye West i syv år.

Splitten er visstnok vennskapelig og alle tidligere inngåtte avtaler vil holdes. Ifølge Reuters har representater for Kardashian bekreftet rapportene, det samme har representanter for Los Angeles Superior Court.

– Til Kim vil jeg si at jeg vet at jeg såret deg. Vær så snill tilgi meg. Takk for at du alltid har vært der for meg.

Nyheten kom måneder etter at West unnskyldte seg på Twitter etter å ha delt flere innlegg om deres private liv og påstander om at han og Kim vurderte å abortere North, at han hadde prøvd å skille seg fra Kim og hintet om utroskap.

Kim delte senere et innlegg på sosiale medier som ba folk verden rundt om å vise empati for ektemannen og refererte til problemene han har hatt med sin mentale helse.

Foto: Handout + Getty Images

West var kun en del av serien et par ganger.

3) Kanye West stiller til presidentvalget

Når var forrige gang du så en presidentkandidat på et reality program? Vel, joda, Trump var en reality stjerne før kampanjen sin... Men, ikke mens han stilte.

30. august 2015 annonserte West under VMA-utdelingen at han kom til å stille til valg i 2020, og bekreftet noen uker senere til Vanity Fair at han faktisk vurderte det.

I fjor holdt han et kontroversielt event i Sør Carolina, hvor han blant annet hadde på seg en skuddsikker vest og snakket om abort.

Foto: Sebastian Smith + Getty Images

Etter å ha annonsert at han kom til å stille til valg, ble han inkludert på valgkortet i 12 stater, inkludert Colorado, Iowa og Minnesota.

– Jeg kommer ikke til å krangle med deg. Jesus er kongen.

Etter at det kom rykter om at republikanerne betalte West for å stille til valg, ble han i et Forbes-intervju i juli 2020, bedt om han var en såkalt spoiler candidate (for å ta bort stemmer til den demokratiske kandidaten, Joe Biden). West svarte:

Foto: Jamie McCarthy + Getty Images

Ifølge den første finansrapporten sendt inn til Federal Election Commission, brukte West over $6.7 millioner på kampanjen sin.

Om West stiller til valget i 2024 eller ikke, ønsker han sannsynligvis å fjerne spotlighten fra den politiske karrieren sin og skille det fra familiens tidligere realityprogram.

4) Kim Kardashian utvider imperiet

Etter suksessen hun har hatt med KKW Beauty og Skims, regner vi med at mogulen kanskje ønsker å bruke mer tid på livsstilsmerket sitt. E! News rapporterte nylig at de hadde fått tak i dokumenter som omhandlet Kims avgjørelse om utvidingen av businessen, som blant annet interiør.

Foto: Stefanie Keenan + Getty Images

Ifølge nyhetssiden vil Kim lansere håndklær, dusjforheng, sengetepper, aromaterapi, badeprodukter, duftlys og oppbevaring.

Foto: Dimitrios Kambouris + Getty Images

Og la oss ikke glemme at 40-åringen også håper på å bli advokat i 2022 etter å ha bedt Donald Trump om å redusere straffen til Alice Johnson, og å løslate henne fra å sone livstid for å smuglet kokain.

Foto: Mandel Ngan + Getty Images

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

5) Kendall Jenner dukker sjelden opp i serien

Med en modellkarriere som gjør at hun flyr verden rundt på moteuker, fotoshoots og filmfestivaler, er det ikke rart at Jenner sliter med å finne tid til å filme med familien.

Men, da stjernene ble spurt av fans om hvorfor de to yngre søstrene er en så liten del av serien, kunne Khloé Kardashian avsløre at de yngre søsknene hadde helt andre kontrakter når det gjaldt filmingen av serien.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Kendall, som er mer privat enn søsknene, har tilbragt mye tid på å fokusere på modellkarrieren de siste årene, og holder seg som regel borte fra søkelyset (spesielt i forhold til de andre).

Det blir vel ikke noe spin off-serie om Kendall, selv om vi gjerne skulle sett det!

6) Khloé gjenopptar romansen med Tristan Thompson

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Tristan Thompson (@realtristan13)

Det ble lenge spekulert om grunnleggeren av Good American og basketball-eksen var sammen igjen etter at Thompson var utro før datteren True ble født i 2018.

Selv om Khloé ikke bekreftet ryktene da hun avslørte på sosiale medier at de trives med å være foreldre sammen, så har paret blitt sett sammen ved flere anledninger som kan tilsi at de gir forholdet en sjanse til.

Scott Disick bekreftet nærmest i fjor at paret var sammen igjen, da han tagget Tristan i et bilde av Khloé med teksten "en heldig mann."

De siste månedene har paret vært å se på hverandres Instagram-kontoer gjentatte ganger.

7) Scott Disick har sitt eget reality program

Med tanke på suksessen til Netflix-serier som Selling Sunset, var det ikke spesielt overraskende da Disick bestemte seg for å lansere sitt eget makeover-program, gitt hans kjærlighet for luksus.

– Sannheten er at det er så mange mennesker på 'Keeping Up', og det er så mye som skjer at det er ikke nok tid til å få med enhver liten ting som alle holder på med, fortalte Disick i et intervju om programmet sitt.

De siste årene har forretningsmannen kjøpt og solgt hus i California, etter å pusset opp ultra-luksuriøse herskapshus som Steve Aoki sitt og gitt dem «The Disick Touch».

Flip It Like Disick hadde premiere 4.august 2019 med omtrent 455 000 seere, uten 'momager' Kris Jenner som executive produsent for programmet.

Disick var tidligere i et forhold med Kourtney, som han nå oppdrar deres tre barn med. I ettertid har han blant annet datet modell Sofia Richie, men forholdet tok angivelig slutt i fjor.

8) Kylie Jenner og Travis Scott er kanskje sammen igjen

Istedenfor å referere til slutten av familiens serie på sosiale medier, delte 23-åringen bilder av datteren Stormi og eksen Travis Scott. Dermed lurer vi på om Jenner kanskje er glad for å se slutten på KUWTK av flere grunner.

Siden det ble slutt mellom henne og Scott i fjor, har Jenner ofte latt fansen gjette på om hun er sammen med rapperen igjen, og snakker sjeldent om forholdet offentlig.

Foto: Kylie Jenner + Instagram

I tillegg til at hun er nokså privat om familielivet (la oss ikke glemme hvor lenge hun skjulte graviditeten) er det sannsynlig at suksessen hun har hatt med Kylie Cosmetics betyr at hun har mindre tid å bruke foran kameraet.

– Jeg vet bare ikke hvem jeg gjør det for. Det er som at jeg ser Kendall, Bella [Hadid] og Hailey [Bieber] og de er bare der hver dag, de slenger sammen antrekk, de er skapt for dette, noe som ikke er noe negativt.

– De ser så bra ut hver dag. Av og til ønsker jeg at jeg kunne gjør det de gjør, men det er ikke sånn for meg. Jeg vil ikke bli tatt bilde av, jeg vil ikke at folk skal se hvilket antrekk jeg har på meg. Hver gang det er paparazzi dekker jeg til ansiktet. Jeg ville heller hatt på denne hettegenseren og joggebukse hver dag. – Den eneste grunnen til at jeg har litt lyst til å beholde det er på grunn av Kylie Cosmetics, men det er for mye press.

Det yngste Jenner-medlemmet har gjort det helt klart for fansen at hun ikke har hatt så lyst til å filme seriene de siste årene.

I Life of Kylie kan man se Jenner fortelle tidligere bestevenn Jordyn Woods:

Denne saken er fra Elle.com/uk.

Powered by Labrador CMS