Shopping og inspirasjon: Strikkede sommerplagg

Foto: Instagram/@emitaz, @adutakech

Komfort, komfort, komfort!

Publisert Sist oppdatert

Vi forbinder kanskje strikkede plagg med chunky gensere og cardigans, og gjerne i sammenheng med med høsten og vinteren. I år derimot, vil vi gå med strikkede plagg som shorts, singleter og kjoler – spesielt de som er laget i myk bomull.

Det var i fjor sommer at den strikkede shortsen for alvor ble en trend, og motehus som Salvatore Ferragamo og Jacquemus viste (og fortsetter å vise) strikkede plagg på catwalken. Vi er glade for at shortsen får en velfortjent reprise denne sesongen, og tilføyer gjerne matchende topper og gensere – i tillegg til kjoler.

Denne sommeren vil vi kle oss i strikkede plagg fra topp til tå – til både hverdags og fest, og vi stjeler gjerne litt inspirasjon fra Influencerne Emelie Lindmark og María Valdés, og modell Adut Akech Bior.

Inspirasjon – sommerstrikk:

Foto: Instagram/@marvaldel

Her har María Valdés stylet den strikkede shortsen med en crispy, hvit skjorte, kule sneakers og gulltilbehør – perfekt for en en casual sommerdag dag i byen.

Foto: Instagram/@marvaldel

En strikket shorts, med en matchende genser, blir enda mer casual med joggesko og høye sokker. Bytt det ut med noen lekre flats, og vipps så er du straks litt mer pyntet.

Foto: Instagram/@emitaz

Emelie Lindmark har gått for en strikket minikjole fra Parfois, styles med en kamelfarget veske, 70s solbriller og gulltilbehør. Perfekt på stranda, og like perfekt på sommerfest!

Shopping – sommerstrikk:

Shorts i økologisk bomull fra Reformation, ca. kr 1900.

Dette er kjolen Emelie Lindmark aka. Emitaz har på seg på bildet over. Kjolen er fra Parfois.

Strikket singlet fra &Other Stories, kr 390 (annonse).

Strikket svart shorts fra Merryll Rogge/Net-a-porter, ca. kr 2.950.

Hvit strikket bukse fra Lisa Yang, kr 3799 (annonse).

Bodysuit fra Khaite, kr 9599 (annonse).

Blå, strikket kjole fra Arket, kr 690 (annonse).

Strikket singlet fra Ganni, kr 1199 (annonse).

Strikket kjole fra Samsøe Samsøe, kr 1799.

Powered by Labrador CMS