Verdens beste hårkur?

Når så godt som en hel frisørverden er over seg av begeistring for ett og samme produkt, ja, da blir vi frista til å prøve. Hårkuren K18 vant også amerikanske ELLE sin skjønnhetskåring for mest innovative produkter i 2020. Og nå det det altså endelig tilgjengelig også her til lands!

Det er ingen tvil om at denne spennende og ekstremt effektive nyheten lever opp til forventningene. Den kalles en peptid-kur for håret, og det den gjør er å reparere håret i dybden – og da spesielt hårets keratin. K18 er en syntetisk form for det stoffet håret bruker for å reparere seg selv, og den virker på bare fire (!) minutter. Du kan ta en K18-behandling i salong, for så å fortsette kuren hjemme – eller du kan kjøpe produktet og bare bruke det hjemme.

Slik fungerer K18

Det fungerer ved at du vasker håret med bare sjampo, tørker med et håndkle, fordeler et par pump av K18 i hele håret (less i more!) og venter i fire minutter før du kan style som du ønsker.Det anbefales at man bruker kuren etter hver vask de fire til fem første gangene, og etter det, holder det å bruke den hver tredje til fjerde vask. Se an hva akkurat ditt hår trenger! Dette er virkelig magi på flaske, og har du skadet hår etter for eksempel mye varmebehandling eller farging/bleking, vil du garantert oppleve en stor forbedring. Et stort pluss er det også at du ikke merker noe til produktet i håret – det føles bare ekstra mykt og glansfullt.

Prisen kan kanskje virke stiv for noen, men som sagt trenger du bare bruke produktet hver tredje eller fjerde vask etter første runde, så en liten flaske vil holde i lang tid! Leave-In Molecular Repair Hair Mask fra K18, kr 795.

Les også: Disse frisyrene er perfekte for deg med tynt hår.

Relatert

Anja Rubik på Met-gallaen

Få beauty-looken til Anja Rubik

Avslappende beach waves, solkysset hud og rocka eyeliner – slik får du looken!
Hudproblemer

Avslører huden din hva du spiser?

Har du et vinansikt? Eller spiser du for mye sukker eller gluten? Sjekk her!

Dagens craving: pisket krem til ansiktet

En enkel fuktighetskrem som har blitt en stor favoritt!