Stort horoskop for juni

Foto: Imaxtree

Se hvordan juni blir for deg her!

Publisert Sist oppdatert

Tvillingene

Styres av pratsomme Merkur, som er kommunikasjonsplaneten. De er intelligente, glade, sjarmerende og veldig lett å like. Som navnet antyder, kan de ha to sider ved sin personlighet, og den andre siden er ofte mørkere og mer mistenksom. Tvillingen lærer lett og kan litt om mange ting. Hun har en evne til å gå fort lei, og derfor orker hun sjelden å fordype seg i ett emne. Når det gjelder kjærligheten, så er vennskap og intellektuelle utfordringer viktig i forholdet.

HOROSKOP JUNI 2018

Væren 21/3–20/4

Juni blir like herlig som mai. Du nyter livet, og tar dagene som de kommer. Er du i et forhold, har du mye fokus på relasjonen. Når du vil, kan du være veldig romantisk. I løpet av juni treffer du mange nye mennesker, men det er dine nærmeste venner du vender deg til når du vil slappe av. Du har bygget opp en liten, men stabil vennekrets, og den bruker du mest tid på i hverdagen.

Tyren 21/4–21/5

Juni bli stressende, iallfall innledningsvis. Det er mange som er borte på jobben nå, og det øker arbeidsbyrden. Du prøver å unngå å få dårlig samvittighet når du ikke har anledning til å jobbe ekstra, men det ligger i naturen din å ta ansvar – så derfor er det vanskelig å overse alle problemene. Privat har du fullt opp. Siden du er mye borte, både på kvelder og i helgene, rekker du ikke over alt du vil hjemme.

Tvillingene 22/5–21/6

Nå senkes tempoet, og det føles godt etter stress i mai. Jobben gjør deg inderlig sliten, og nå vil du bare ha ferie ... Venner er i fokus, og dere er mye sammen – både kvelder og helger. Dette blir en flukt fra hverdag og mas. Du bruker en del penger, og dette tærer på feriebudsjettet. Tenk deg om to ganger, og pass på! I midten av perioden er det mulig at du reiser bort; enten på helgetur eller en uke til varmere strøk. På denne turen møter du mennesker som kommer til å påvirke livet ditt i lang tid framover.

Krepsen 22/6–22/7

Sommeren starter fantastisk! Drømmer går i oppfyllelse, og du svever på rosa skyer. Perioden bringer romantikk, glede og forelskelse. Nyt denne følelsen, og ikke bekymre deg så mye om framtiden. Du uroer deg gjerne for at kjærligheten ikke skal komme til å vare for alltid, og denne uroen forstyrrer lykken din. I midten av perioden oppstår det en konflikt i familien.

Løven 23/7–23/8

Juni handler om fornuft og planlegging. Det virker kanskje kjedelig, men du vet at det er nødvendig om du skal kunne snu livet ditt i den retningen du ønsker. I midten av perioden blir du beskyldt for noe du ikke har gjort. Disse anklagene sårer deg, samtidig som du vet at de bunner i en rekke misforståelser. Slutten på måneden blir fin; det ser ut som du har en del fridager og kan nyte sommeren.

Jomfruen 24/8–23/9

Juni blir like intensiv som slutten på mai. Fester, middager og andre tilstelninger avløser hverandre. Det er en viss risiko for at du – for å greie å rekke over alt sammen – slurver med både mat og søvn i denne perioden. Om du ikke passer på, er det duket for en real sommerforkjølelse i slutten av måneden. Et godt råd i midten av perioden kan på sikt føre til en del penger.

Vekten 24/9–23/10

Juni blir betydelig roligere enn mai, og dette er bra for at du skal kunne få en sjanse til å ta inn over deg alle inntrykkene fra forrige måned. Du går inn i en harmonisk periode, som preges av nære venner og familie. På jobben er det rolige dager, og du rekker å ta unna alt ekstra. I slutten av juni venter det gode nyheter vedrørende jobb eller lønn. Dette blir starten på en herlig sommer,.

Skorpionen 24/10–22/11

I løpet av juni måned fatter du en avgjørende beslutning som kommer til å prege hele sommeren. Du har bestemt deg for å ikke la deg påvirke av andre – nå vil du kun følget hjertet ditt. I løpet av denne perioden oppdager du flere sannheter om deg selv. Den personen du har trodd passer for deg, passer slett ikke – men om du bare åpner øynene, så fins kjærligheten der; rett foran nesa di. Du må bare tenke utenfor boksen!

Skytten 23/11–21/12

Sommeren innledes i et rasende tempo, og her gjelder det å henge med! Hver helg er fullbooket, så her blir det ingen late dager i sofaen. Det gjelder å ha nok energi, så pass på å spise klokt og sove når du kan. I løpet av denne perioden kan du bli gjenstand for sladder. Det er ingen ekle rykter som spres, men det kan allikevel oppstå en del misforståelser om du ikke stopper dem i tide.

Steinbukken 22/12–20/1

Juni fortsetter på samme vis som mai. Du har massevis av aktiviteter, og du ser mye til vennene dine. I løpet av perioden roer det seg på jobben, og du får muligheten til å nyte noen fridager. En person som har vaket i periferien av din bekjentskapskrets, får større plass i livet ditt. Dette er en som har kommet for å bli, og vedkommende har både tålmodighet og vilje til å finne veien inn i din innerste krets.

Vannmannen 21/1–19/2

I løpet av juni bestemmer du deg for å gjøre en helomvending på jobben, og sjefene dine blir ovverrasket over beslutningen din. Dette dreier seg om at du ønsker å utvikle deg og møte nye utfordringer. I denne perioden sørger du for å bruke tid på familien – du elsker grillkvelder og brettspill. I slutten av juni får du tilbud om mer lønn, men dette betyr også mer jobbing.

Fiskene 20/2–20/3

Innledningen på sommeren blir komplisert. Du har tatt en del forhastede beslutninger, og nå vet du ikke hvordan du skal rydde opp i situasjonen uten å såre de involverte. Problemet ditt er at du går for enkle løsninger og følger strømmen. Nå innser du at mangelen på initiativ fra din side kan ha komplisert en relasjon som du ønsker å utvikle. Du må være frampå når det gjelder denne personen. ​

Se dagens horoskop hver dag her!

Powered by Labrador CMS