Årets julekalendere fra The Body Shop

Kalendere med ikoniske bestselgere og nye favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med The Body Shop.

Endelig er de her! Julekalenderne som vi har ventet på helt siden fjorårets adventstid. Utsiden av julekalenderne er nesten som en gave i seg selv, og det skal faktisk litt til å ikke åpne alle lukene med én gang. Men for å ha noe (les: mye) å se frem til i desember, så er det best å la innholdet bak hver luke forbli en overraskelse.

The Body Shop er tilbake med sine superpopulære julekalendere, og med intet mindre enn tre ulike varianter. Her finnes det definitivt noe for enhver smak, og for ethvert behov! Sikre deg en av årets kalendere – til deg selv eller noen du er glad i, og kos deg med hud- og kroppspleieprodukter hver dag i desember.

Kalenderne inneholder ikoniske bestselgere og nye, spennende produkter. Ingenting er vel bedre enn å finne nye beauty-favoritter, og dette er en gyllen mulighet til å teste masse forskjellig – til en lavere pris enn hva produktene ville kostet hver for seg.

Tre ulike kalendere

The Body Shop tilbyr tre ulike julekalendere – alle med forskjellig innhold: Original, Big og Ultimate. Les om hver av dem under, og finn din favoritt før adventstiden braker løs.

The Body Shop hyller sine Community Fair Trade-samarbeidspartnere gjennom julekalenderne, ved at de er fylt med produkter som er produsert i samarbeid med dem. Community Fair Trade er merkets egne program som støtter små produsenter og lokalsamfunn rundt omkring i verden. Les mer om det her.

Ultimate julekalender

Den største julekalenderen er fylt med ikoniske bestselgere i store størrelser, spennende nyheter og alt du trenger for å ta vare på kropp og sjel. Skrubb, fukt og smør deg inn i julen med ikoniske Shea Body Butter, den nye Edelweiss Sheet Mask og den populære Sleep Pillow Mist.

Denne julekalenderen er laget med Community Fair Trade resirkulert plast, og støtter søppelplukkerne i Bengaluru, India gjennom Community Fair Trade-prosjektet, Plastics for Change. The Body Shop er stolte av å kunne støtte initiativet om mindre plast-forurensing, og vil utnytte plasten de bruker på en bærekraftig måte, som også fører til bedre levevilkår. Gjennom handelen med The Body Shop får deres partnere rettferdig lønn, bedre sanitærforhold og bedre arbeidsforhold.

Ultimate Julekalender, kr 1998 (verdi kr 3630).

Big julekalender

Big Julekalender er fylt med hele 25 overraskelser, inkludert flere favoritter i store størrelser.

Ha en avslappende jul med produkter fra Wellness-serien, plei kroppen med Avocado Body Scrub, og ta vare på hendene i vinterkulden med Shea Hand Balm – laget med Community Fair Trade sheasmør fra Ghana.

Big Julekalender feirer kvinner i Tamale, Ghana, som The Body Shop har samarbeidet med siden 1994. Å få en rettferdig pris for sheasmøret gir kvinnene de samarbeider med en uavhengig inntekt, som igjen gir dem økt selvtillit og respekt i lokalsamfunnet. The Body Shop donerer også en sum på toppen av dette, til prosjekter i nærmiljøet som gir fordeler til 11 ulike landsbyer. Gjennom merkets investeringer har lokalsamfunnet fått bygget 7 skoler som utdanner omtrent 1200 elever hvert år, og de har også fått sikker tilgang til vann og helsehjelp.

Big Julekalender, kr 1498 (verdi kr 2453).

Original julekalender

Original Julekalender inneholder 24 overraskelser, inkludert bestselgende ansiktsmasker, kroppspleie og tilbehør.

Nyt den friske duften av Pink Grapefruit Shower Gel, smør deg inn med Mango Body Butter, og gi næringsrik og avslappende pleie til huden med blant annet Vitamin C Sheet Mask og Himalayan Charcoal Purifying Mask.

Denne julekalenderen feirer kvinnene i Chhattisgarh, India. Gjennom The Body Shop sin handel av mangofrøolje skaper de arbeidsplasser, og gir kvinnene i samfunnet muligheten til å være selvstendige gjennom regelmessig og rettferdig inntekt.

Original Julekalender, kr 998 (verdi kr 1566).

NB! The Body Shop tilbyr gratis frakt på alle julekalendere.

Gjenbruk

Etter åpning av kalenderlukene kan du faktisk bruke pop-up-figurene som gavelapper, dekorasjoner, bordkort, eller hva du måtte ønske. Det er også helt perfekt å bruke de ulike skuffene som oppbevaringsbokser – eller gaveesker.

The Body Shop – Et bærekraftig brand med fokus på dyrevern

Tre år på rad har The Body Shop blitt kåret til den norske skjønnhetsbransjens mest bærekraftige merkevare. Dette kommer frem av 2022-kåringen av Europas og Norges største varemerkestudie om bærekraft – Sustainable Brand Index.

The Body Shop har kjempet for dyrs rettigheter siden 1989, og skal være 100 % veganske og sertifisert innen utgaven av 2023.

I 2022 åpnet de tre nye butikker med egen refill-stasjon, og ELLE-redaksjonen var tilstede under åpningen av den ene på Klingenberg. Vi anbefaler sterkt å ta en tur innom den fine butikken, om så bare for å se og oppleve alle de nydelige produktene.

Powered by Labrador CMS