mote

Min ønskeliste for desember

Ute etter julegavetips? Dette står på ELLEs ønskeliste for desember

– Fra den perfekte it-veska til et par statement boots i paljetter. Dette drømmer ELLEs Nathalie Helgerud om til jul! 

Publisert Sist oppdatert

På min ønskeliste akkurat nå står den nye it-veska til Loewe, en kul jeans og et par statementboots i paljetter. Jeg har også lyst på et par fine øredobber som gir antrekket det lille ekstra, også elsker jeg å legge meg under dyna og lese en god bok når det er kaldt ute – og drømme meg helt bort til en annen tid, i en verden langt borte. Gjerne med et duftlys eller to på nattbordet, og jeg syns det norske merket Lowri har så mange fine og dekorative varianter. 

Min ønskeliste for desember

Veske fra LOEWE, kr 36 990. 

Øverst på ønskelisten min akkurat nå, troner den nye it-veska Squeeze fra Loewe. Jeg elsker passformen og de fine gulldetaljene! 

Jeans fra The Frankie Shop, ca pris kr 1500. 

Selv om det er veldig fint å være gravid på alle mulige måter, savner jeg å gå med min favorittkombo her i livet – blazer, t-skjorte og jeans. Derfor står disse fete jeansene fra The Frankie Shop høyt på ønskelista. Virkelig ELLEsk på jeanskomboen og det faktum at de er så baggy og kule i passformen. 

Kåpe fra Adoore, kr 4100 (annonse). 

Jeg har siklet på denne jakken siden første gang jeg så den på Petra Tungården, eieren av Adoore, og den står fremdeles høyt på ønskelista... 

Jakke i sateng fra Stylein, kr 3182 (annonse).

Den perfekte blazerjakken som passer perfekt både til jobb, på en middag og hvis du skal være litt ekstra casual fin. Også har jeg en forkjærlighet for det svenske klesmerket Stylein. 

T-skjorte fra COS, kr 410 (annonse). 

COS har de fineste hvite t-skjortene, og er den perfekte gaven å ønske seg til jul. 

Statementboots fra Zara, kr 1195. 

Det blir litt party hver dag med disse bootsene her! Så kule til jeans, t-skjorte og en blazer, eller til  den perfekte lille sorte.

Duftlys fra Lowri, kr 499.

Duftlysene fra det norske merket Lowri lukter himmelsk!  Lyset Ambar dufter rikt av amber og sandeltre, med et hint av musk, vanilje og tonkabønner. 

En ny verden av Natasha Lester, kr 279 (annonse). 

Jeg har fått øynene opp for den australske forfatteren Natasha Lester, hvis romaner både befinner seg i nåtid og tiden rundt andre verdenskrig. Før hun begynte å skrive bøker, jobbet hun med markedsføring og pr for L´Oreal og Maybelline og jeg kan ofte kjenne meg igjen i karakterene i bøkene hennes, som mange har forgreininger innen moteuniverset. Natasha Lester er litt av en historieforteller – og kan sammenlignes med den avdøde forfatteren Lucinda Riley, noe som gjør at man fort drømmer seg bort i bøkene hennes. 

Jeg anbefaler å lese bøkene Huset på Rivieraen og Syersken fra Paris, ellers kommer Natasha Lester ut med en helt ny bok i begynnelsen av januar! 

Kaffemaskin fra Sage, kr 6299 (annonse).

Jeg vet ikke om det kommer til å kutte ned på cappuchino-budsjettet mitt på Kaffebrenneriet, men en kaffemaskin til kjøkkenet hjemme er noe jeg og samboeren min har ønsket oss lenge. Denne fra Sage ser ikke bare bra ut, den kan visst også lage all type kaffe og melke steamer har den også. Det hadde vært noe det... 

Powered by Labrador CMS