Joggeskoene alle vil ha nå

Nå er disse det hotteste du kan gå i...

Publisert Sist oppdatert

Joggesko: De skal være klumpete, nesten litt møkkete og se ut som noe du har lånt fra pappaen eller bestefaren din. Acne Studios, Balenciaga, Louis Vuitton og Chanel har alle slengt seg på bølgen denne sesongen og fashionistajentene elsker de. Dette er de hotteste joggeskoene du kan gå med akkurat nå.

Vårens hotteste joggesko

Balenciaga

Joggesko med rosa detalj, kr 5900// Sneakers med rød og sort detalj, kr 5900.

De troner høyest på listen over "statement-sko-man-bare-må-ha-denne-sesongen!!!".

It-girlsa har for lengst investert i et par og ja de kommer faktisk ferdig møkkete i esken. En skikkelig 90-talls joggesko som er så styggkul at vi elsker de. Trippel S modellen til Balenciaga er like kul til et par jeans som til en lang kjole.

Chanel

Hvem vil vel ikke ha et par sneakers fra Chanel? Disse er både sporty og elegante og kan brukes til alt fra kjoler, jeans og skjørt. En Chanel-veske går jo aldri av moten, så da er vel også et par Chanel-sneakers en sikker investering? Uansett er de megakule å se på. Du finner de HER.

Acne Studios

Sorte sneakers, kr 3400// Gule joggesko, kr 3400.

Svenskene er alltid flinke til å være fort ute med det siste og disse klumpete lekkerbiskene av noen bestefarsko står høyt på ønskelisten i redaksjonen. Så kule å bruke til alt og de har dessuten et par cm med hæl, så de er jo nesten som en høyhælt sko å regne!?

Disse var noe av det hotteste du kunne gå med i fjor og denne sesongen er de tilbake i nye, kule farger.

Louis Vuitton

LV Archlight sneakersen til Louis Vuitton er hakket mer futuristiske i modellen. Og tech-interesserte som vi i ELLE er, står også disse høyt på ønskelisten vår denne sesongen. Vi sier bare solbrune ben, et kort olaskjørt og en skinnjakke på brygga. Er dere med? De finnes HER.

Powered by Labrador CMS