Slik får du en mer spennende jobbstil:

Gjør som it-girl Pernille Teisbaek og gå for en ullgenser kombinert med et silkeskjørt og hvite ankelstøvletter på jobb i sommer. Foto: IMAXtree
Publisert Sist oppdatert

Pynt deg mer til hverdags nå som sommeren endelig her!

Vi gir deg tipsene du trenger for å kle deg mer spennende på jobb i sommer. For nå som vi ikke er så avhengig av å ta hensyn til vær og kulde, er det så mye morsommere å kle seg.

La deg inspirere av disse fire damene til hvordan du får en kulere jobbstil i sommer:

Dressjakke og jeans:

Invester i en kremhvit dressjakke og kombiner den med et par vintage-inspirerte jeans. Et par lekre ankelstøvletter og et par kule solbriller gjør antrekket komplett. Og prikken over i`en; bringebær-røde lepper. Foto: IMAXtree.

Sommerkjolen:

Er det én ting du bør investere i denne sommeren, så er det en fotsid kjole i sommerlige farger og mønstre. Sølv er på god vei inn i motebildet igjen. Gå for accessoirer som runde solbriller, øreringer og sko med nagler. Kombiner med en fargerik veske i en kontrastfylt farge. Foto: IMAXtree.

Skinnjakke og kjole med spaghettistropper:

En kjole med spaghettistropper kan styles på mange måter. Vi elsker hvordan Irina Lakicevic her har stylet den med skinnjakke og en hvit t-skjorte under. Et par kule plattform-pumps med glittersokker i, er en kul detalj til antrekket. Foto: IMAXtree

Maxi-skjørt og t-skjorte med print:

T-skjorter med et kult print, ser man masse av i motebildet denne sesongen. Kombiner med et lekkert maxi-skjørt og noen super freshe statement-pumps for å få en fin balanse mellom street og pyntet. Foto: ImaxTree.

Powered by Labrador CMS