Kendall Jenner gjestet Tonight Show

Foto: @jimmyfallon

– Og endelig fikk vi litt gossip fra supermodellen...

Publisert Sist oppdatert

Kendall Jenner er tilbake på New York Fashion Week etter fjorårets pause.

Tidligere i uken gjestet modellen, som egentlig er ganske så privat, Jimmy Fallons Tonight Show, hvor hun delte litt om seg selv og sin familie, og blant annet hva hun egentlig føler om Psalm West sitt navn...

https://www.instagram.com/p/B2DfZpeA2st/

Ikke toppvalget

Storesøster Kim Kardashian søkte råd hos sin søster for å velge det perfekte navnet til sin sønn og Psalm var ikke akkurat toppvalget til Kendall.

Jenner pratet varmt om lille Psalm:

Unngikk Brad Pitt

– «Kim ba meg komme hjem til henne og hjelpe til med å velge navn», sa Jenner. – «Og det hele var en stor greie. Hun lot meg ikke forlate huset før vi hadde funnet et navn. Likevel endte hun opp med å velge et jeg egentlig ikke likte. Alle navnene var utrolig fine, men jeg håpte på et annet navn. De brukte flere timer på å vurdere ulike navn», fortalte Jenner.

Kendall fortalte også hvorfor hun rømte fra Kanye Wests lovsang for å unngå å møte på Brad Pitt...

Mote-familie

– "Han er helt fantastisk. Han er så søt," sa hun. https://www.instagram.com/p/B1nPXIGga6X/?utm_source=ig_embed

Jenner kom også inn på North West sin fremtidige karriere innen mote.

https://www.youtube.com/watch?v=8UeydWC2PFo

– «Han kom. Han var der», fortalte en litt nervøs Jenner. – «Jeg tror han har vært der flere ganger tidligere, men dette var første gangen han var der samtidig som meg og jeg reiste tidligere på grunn av det. Altså jeg kunne ikke - jeg hadde nettopp sett Once Upon a Time in Hollywood og den var så bra, han blir bare bedre med alderen. Så jeg bare måtte gå. Jeg ville ikke møte han, for er det ikke et ordtak om at man ikke skal møte sin superhelt eller noe? Jeg vet ikke. Jeg bare elsker han så mye. Det er sånn jeg er, jeg må bare la det ligge. Jeg blir nervøs.»

Saken er fra elle.com

– «Hun kommer helt klart til å komme inn i moteindustrien», sa Jenner. – «Hun er helt avhengig, samtidig som at hun er så flink. Hun styler seg selv nå og Kanye kjøper masse morsomme klær, det samme gjelder Kim. Det er så kult. Hun er virkelig kreativ og det er så morsomt å se».

Powered by Labrador CMS