Smykkene vi har lagt vår elsk på nå

Foto: Instagram @jennymwalton/jenny-walton.com

Vår kjærlighet for prestekrager fortsetter...

Publisert Sist oppdatert

Jenny Walton: Forrige uke presenterte vi dere for våre favoritt-jeans med nydelige prestekrager fra Sandro Paris. Men, vår kjærlighet for prestekrager stopper ikke der...

Jenny Walton smykker

Vi er stadig på jakt etter de unike merkene, plagget eller tilbehøret for å sprite opp garderoben med noe ikke "alle" har.

Smykkene vi har falt helt for nå og som vi vil dele med dere er smykkene designet av Jenny Walton. Nemlig prestekrage-smykkene. Det er lite som gir oss mer vårfølelse enn prestekrager, og hva er vel bedre enn når vi faktisk kan bruke dem og pynte oss med dem?

Med øredobber, halskjede, ringer og armbånd kan vi smykke oss i favorittblomsten vår. Vi har så lyst til å kle oss i disse lekre smykkene i en lekker sommerkjole. Vi vil også mikse de søte smykkene sammen med en strikkekjole og sneakers for en mer "nedpå" stil.

Jenny Walton sparer ikke på pynten, og styler sin sorte cardigan med både øredobber og smykke i prestekrager – det liker vi!

Det blir mer og mer populært med en fargerik garderobe, men liker du mer nøytrale farger i garderoben er disse smykkene et nydelig accessoir til det også.

Shopping: Våre favoritter

Daisy Bracelet, kr 1022.

Daisy Necklace, kr 2145.

Powered by Labrador CMS