Jennifer Aniston er singel igjen!

Og det er Brad Pitt også...

Publisert Sist oppdatert

Skuespillerparet Jennifer Aniston og Justin Theroux har gått hvert til sitt eller syv år sammen. "Vi er fast bestemt på å holde den dype respekten og kjærligheten for hverandre", sier de.

Jennifer Aniston og Justin Theroux var bare gift i to år, men har nå besluttet å gå hvert til sitt. Paret var på en ferie sammen med venner i Mexico over nyttår, men ifølge kilder var Justin og Jennifer da bare venner.

”Vi er to bestevenner som har tatt den felles beslutningen om å gå hvert til vårt, men ser frem imot å fortsette det nære vennskapet vi har til hverandre", sier paret.

Grunnen til at de nå har valgt å gå offentlig ut med sin skilsmisse er at det begynte å sirkulere rykter etter at Justin Theroux ikke dukket opp på Jennifer Anistons bursdagsfest forrige helg.

”Normalt sett hadde vi gjort dette privat, men ettersom pressen ikke kan motstå enhver sjanse de får til å spekulere og fabrikere sannheten, kommer dette direkte fra oss".

Jennifer og Justin ble sammen i 2011, forlovet seg i 2012 og giftet seg i 2015 i et stjernespekket bryllup i deres hus i Bel Air, Los Angeles. Ifølge Us Weekly skal huset nå selges.

Jennifer Aniston og Brad Pitt på Emmy Awards i Los Angeles. Foto Chris Polk/FilmMagic

Det vil jo si at Miss Aniston nå er singel og på markedet igjen. Og det er jo hennes eksmann Brad Pitt også. Det er selvfølgelig bare et drømmescenario, men kan vi forvente oss en gjenforening av de to?

Les også: Angelina Jolie ignorerte Jennifer Aniston på Grammy Awards

KILDE: ELLE.se

Powered by Labrador CMS