Trend: Snekkerbuksa

Foto: Instagram/@camillecharriere

Nå er den tilbake!

Publisert Sist oppdatert

Er snekkerbuksa det ultimate vårplagget? Dette plagget har kommet og gått inn i motebildet, og med revivalen av den legendariske serien Sex og Singelliv (ja har ikke vi alle sett alle sesongene av dette om igjen under covid?), så er det nok flere som har latt seg inspirere av Patricia Field sin styling av karakteren Carrie Bradshaw.

Kvinnen som refererte til baguette, ikke til fransk bakverk, men modellen på veskene fra Fendi hun elsket. Hun hadde også uendelig med par fra Manolo Blanik og drakk Cosmopolitans og var i den anledning, flere ganger, ikledd snekkerbukse! Alltid på en leken måte med en personlig vri!

Kjendiser som har elsket snekkerbuksen opp gjennom er Alexa Chung, Elsa Hosk og Sienna Miller, stylet enkelt med t-skjorte og joggesko eller søte bluser.

Vi elsker begge deler, og kjenner nå at vi faktisk trenger en snekkerbukse i livet! En til å bare slenge over den søte blusen, og som gir en mye mer statement i antrekket enn en vanlig jeans. Vi kjenner at lekenheten i moten og antrekket begynner å krible igjen!

Stjel stilen Camille Charriere

Shopping snekkerbukse:

Snekkerbukse fra Alexa Chung, kr 3700.

T-skjorte fra Gucci Ken Scott, kr 4100.

T-skjorte fra Ganni, kr 829 (annonse).

T-skjorte fra Arket, kr 170 (annonse).

Veske fra Bottega Veneta, kr 11.000.

Sandaler fra Other Stories, kr 799 (annonse).

Stjel stilen Blanca Miro

Hva med å style snekkerbuksen i denim med en supersøt bluse med ekstra stor krage?

Den superfeminine blusen er en perfekt kombinasjon til snekkerbuksen da den gir den en ladylike touch. Man kan ofte tenke at snekkerbuksen er et praktisk plagg, og passer best med flate joggesko, men å style snekkerbuksen med litt mer sofitiskerte sko så blir den met et mye mer elegant! Vi drømmer om å bruke vår snekkerbukse med flate ballerinas med gullnagler fra Valentino - disse skoene er helt perfekte til en snekkerbukse, da de gir den en preppy, «små-punkete» og elegant look!

Shopping:

Snekkerbuks fra Mango, kr 599.

Gul bluse fra Maud, kr 1699 (annonse).

Topp fra Ganni, kr 1700.

Topp fra Doen, kr 2200.

Mobilcover fra Other Stories, kr 90 (annonse).

Drømmesko fra Valentino, kr 9800.

Disse er helt perfekte til en snekkerbukse, men også short og kjoler gjennom hele våren og sommeren.

Powered by Labrador CMS