Jeansen vi blir glad av

Foto: Instagram @juliesfi

I denne usikre tiden er det i hvert fall én ting som er sikkert, og det er at det kommer lysere tider – det er denne jeansen et tegn på.

Publisert Sist oppdatert

Når vi så denne jeansen fra det franske merket Sandro Paris tok vi det rett og slett som et tegn - et tegn på at det kommer lysere tider. Det kan være litt tungt å tenke på det nå under denne pandemien som har vart litt lenger enn det vi hadde håpet. Men det er lite som gir oss mer vår- og sommerfølelse enn blomstene på denne jeansen, nemlig prestekrager – små gleder i hverdagen!

Hver sommer elsker vi å plukke en bukett med prestekrager fra veikanten eller fra hagen å sette dem på balkongen. Det er en helt egen følelse å selvplukke en bukett og få litt landlig følelse her i byen også.

Det er mye korona kan stoppe, men korona kan ikke stoppe blomstene fra å spire – heldigvis.

Tilbake til denne drømmejeansen. Vi spotter stadig parisiennere som inspirer oss til hvordan vi kan kle oss elegant og fint. Franske Julie Sergent Ferreri har virkelig skjønt det og stråler i jeansen fra Sandro Paris, og styler den med en vårlig bluse og hvite mokkasiner. Lite sier mer parisinenne enn denne stilen.

Nå fikk vi lyst til å redesigne alle jeansene våre med strykemerker. Det er jo en god hobby å ha nå i korona-påsken også?

Jeansen vi bare må bli glad av er også i organisk bomull – vi dagdrømmer om å ha denne i garderoben nå.

Jeans Sandro Paris: Buksen får du kjøpt her

Jeans med blomster fra Sandro Paris, kr 2935.

Powered by Labrador CMS