Skjønnhet

27. september, 2019

Beautytrend: Franske lepper

Den franske it-jenta Jeanne Damas har laget kanskje verdens fineste leppepalett!

Jeanne Damas: Drømmer du om å bo i Paris, gå rundt med en Chanel-veske dinglende over skulderen, drikke rødvin og spise baguette til hvert måltid? Da må du hente noen triks fra denne dama – hun tilfører ekte parisienne-vibes til alt!

Jeanne Damas er it-girl, influenser, moteikon, skuespiller, modell og gründer av det franske merket Rouje – alt denne dama tar i blir faktisk til gull.

Hun er kjent for sin franske, avslappede look, med brune lange lokker, en perfekt lang lugg, en alltid like inspirerende klesstil, en søt fransk aksent på engelsken, og en skjønnhetslook bestående av naturlig hud og fargede lepper.

Vi elsker det!

Franske lepper

Jeanne Damas i kjent stil med mørke lepper, lang lugg og high waist  jeans – hun er en rett og slett en ekte parisienne!

Franske lepper

Leppepaletten hun lanserte først var 4 Rouje Signature – en palett med fire perfekte farger.

Dette ble kjapt en must-have i enhver beauty-junkies sminkepung. En plommefarge, en lys beige og naturlig, en burgunder og en fransk klassisk rød.

Franske lepper

Rouje har nå lansert en limited editon leppepalett med fire lekre nye farger.

Et lite tips er å gjøre som Jeanne selv; og bare dabbe leppestiftene på leppene og gjerne blande to farger sammen.

En veldig enkel måte å se litt mer French ut!

Franske lepper

Og du, vi bruker denne leppepaletten også som blush og øyeskygge – det perfekte lille franske beauty-kitet, med andre ord!

Sjekk ut Rouje her!

Relatert

Les også