Lanserer podcast!

Foto: Truls Qvale.

Janka Polliani og Marte Bratberg har lansert sin første podcast. Her finner du første episode.

Publisert Sist oppdatert

Det var kjærlighet ved første blikk da medieprofilene og programlederne Marte Bratberg og Janka Polliani traff hverandre for første gang under innspillingen av et TV-program for snart to år siden. I dag lanserer de podcast sammen!

Marte Bratberg er blant annet kjent som radiovert på Morgenshowet til NRJ og har også vært programleder på Norske Talenter på TV2. Janka Polliani er en av Norges største motebloggere og gjør stor suksess i både inn- og utland.

Se også: podcastene vi elsker!

I podcasten deler de med seg av humor fra sine helt forskjellige liv. Marte er 28 år, nysingel og veldig klar for å møte noen. I podcasten får vi høre om både katastrofale og fantastiske dater, alt helt ufiltrert. Janka blir 40 år i år og panikken er et faktum. Hun reiser mye og det er ikke alltid like lett å sjonglere den hektiske livsstilen med mann og to barn.

I aller første episode av "Janka og Martes Podcast" har Marte fylleangst og angrer på noe hun gjorde på fylla og Janka har prestasjonsangst før aller første podcast-sending.

Janka og Marte om hverandre:

Janka; Jeg kjenner meg veldig igjen i Marte, hun er som meg for 10 år siden. Jeg hadde jo muligheten til å være spontan før barn jeg også, jeg trodde ikke livet mitt skulle forandre seg i det hele tatt, men jeg tok feil! Jeg elsker synergien mellom meg og Marte og jeg tror podcasten vil nå bredt fordi vi er så forskjellige.

Marte; Selv om det skiller 11 år mellom oss, er Janka den jeg forteller alt til og vi vekker noe herlig og ærlig hos hverandre. Janka setter meg ofte på plass og er nesten som en storesøster.

Du kan høre podcasten her: https://jankaogmarte.podbean.com

Flere nyheter på ELLE.no

Norges nye superpar!

Ny treningsklokke med fokus på helse

Powered by Labrador CMS