MOTE

Fem fine: Statement-jakker

Jakkene som gjør antrekket.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Vi har stort sett fokus på garderobeklassikere og allsidige plagg når det kommer til hva vi ønsker å investere i, men akkurat når det kommer til jakker og yttertøy synes vi det er gøy å leke oss mer.

For all del, vi elsker klassikere som trench coats, olajakka og skinnjakka, men kimser på ingen måte av hva en statement-jakke kan gjøre for antrekket. Faktisk er dette et genialt styling-triks som løfter ethvert antrekk, fra jeans og en skjorte, til dressbukser og en enkel genser.

Inspo

Foto: Sarah Treacher/Launchmetrics Spotlight

En statement-jakke er med andre ord et plagg som kan løfte et helt basic antrekk til nye høyder, enkelt som bare det. Ofte er det faktisk ikke mer som skal til.

Vi har plukket ut fem fine statement-jakker basert på klassikere.

Shopping:

Vi har fortsatt dilla på rosa, og denne ser vi for oss å bruke masse utover våren. Perfekt dersom du ønsker å dresse opp et par jeans og en hvit t-shirt.

(4) Når vi trenger litt ekstra glam, er fuskepelsen vårt go-to-plagg.

Skinnjakka er klassikeren som dominerer motebildet denne sesongen, og akkurat nå drømmer vi om en røff biker-variant. Like fin til jeans som over strikkekjolen og skjørt.

Nok en klassiker som har fått sin renessanse! Selv om hundetannsmønster er klassisk, er det likevel et statement. Denne vil vi style med både lyse jeans og dressbukser, da den både kan gå som preppy og mer rocka.

Bomberjakka er både sporty og mer sexy enn noen gang. Like fin til jeans som over kjoler, og sørger alltid for casual coolness.

Powered by Labrador CMS