Min helg: Marianne Theodorsen

Antrekkene til pr og sosialemedier-ansvarlig i Høyer, Marianne Theodorsen er alltid like inspirerende! @marianne_theodorsen

La oss introdusere en ny spalte her på ELLE.no, hvor vi hver uke følger helgen til en inspirerende personlighet. Først ut, en av de kuleste damene vi vet om - Marianne Theodorsen.

Publisert Sist oppdatert

Mariannes helg har vært fylt med godbiter. Og da snakker vi riktige Balenciaga-godbiter. Dessuten har hun kost seg både på konsert og med smeltet ost i ulike former. Her er hennes helg:

FREDAG formiddag 23. juni:

Fredag kveld 23 juni:

Fredag stod Piknik i Parken og Solange på programmet. Jeg måtte selvsagt benytte anledningen til å posere i telefonkiosken i Frognerparken. Hallo! Det er jo bare 100 stykker igjen i Norge?

Lørdag 24. juni:

Og ettersom flytende ost er livet, besøkte vi den nye Melt Grilled Cheese på St. Hans Haugen på lørdagen. Herregud. HE-RRE-GUUUDH.

Søndag 25. juni:

På søndag var jeg med på et fantastisk bakgårdssalg i regi av Tise. Sykt digg med garderobe detox. Pluss: jeg prøver å gjøre plass til babyen. Det går så der. Uansett: her sitter jeg og koser meg like før det hele braker løs.

Følg Marianne på Instagram: @marianne_theodorsen

Powered by Labrador CMS