Vinn et helt brett med iste

Har du smakt vår nye favoritt-iste?

Publisert Sist oppdatert

Artikkelen er gjort i samarbeid med Maytea

Har du enda ikke oppdaget den nye isteen på markedet?

Her har vi noe til alle dere ekte mennesker der ute som verdsetter alt som er ekte. Til alle dere som aldri gir opp å leve ut drømmen.

Sammen hedrer vi gleden av å leve livet til dets fulle potensiale.

Smaken av ekte forfriskende og sunn iste

May Tea er en kulturell tørsteslukker med forfriskende og styrkende kvaliteter, som gir deg gleden av å drikke et sunnere alternativ. Forfrisk deg selv med ekte smak av ekte brygget te.

MayTea er en iste brygget på ekte te, blandet med naturlig frukt og urter, avkjølt til perfeksjon. Den har ingen kunstige smaker eller søtningsmidler. Ingen konserveringsmidler eller fargestoffer.

Regnskogen-sertifisert

MayTea er Rainforest Alliance sertifisert, det vil si at tebladene kommer fra sertifiserte gårder som hjelper med å beskytte regnskogen, miljøet, arbeiderne og deres familier.

Oppskrifter med Maytea – den beste sommerdrikken

Ny deilig og naturlig tørstedrikk – perfekt til sommerforfriskelse og drinker. Ta for eksempel green tea with mint – bland med litt ekstra mynteblader og is – og du har en perfekt virgin mojito.

Vinn et brett med iste

Nå kan du vinne et helt brett med din favorittsmak av Maytea. Vi trekker hele 5 vinnere! For å vinne, må du gå inn på Instagramen til @ellenorge, kommentere hva som er din favorittsmak og følge @maytea_no

Powered by Labrador CMS