Verdens første iskrem med rosa sjokolade

Foto: Magnum

Magnum lanserer en drøm av en iskrem, trukket i den splitter nye Ruby-sjokoladen. Vi har sett hvordan den lages...

Publisert Sist oppdatert

ELLE ble invitert med til Belgia for å besøke verdens største sjokoladefabrikk, og feire den offisielle lanseringen av Magnum sin helt nye iskrem (reisen ble betalt av Magnum).

Vi kjenner alle til melkesjokolade og mørk sjokolade, og det er hele 80 år siden den hvite sjokoladen ble innført på markedet.

Nå har sjokoladefamilien endelig fått et nytt medlem, og den rosa sjokoladen er utviklet av det sveitsiske selskapet Barry Callebaut og dekker iskrem-nyheten Magnum Ruby.

Den fjerde typen sjokolade

Foto: Magnum

Ruby-sjokoladen er laget av den røde kakaobønnen med samme navn, og til tross for den vakre fargen er den hverken tilsatt farge eller smak.

Gjennom en årrekke har Magnum hatt et tett samarbeid med Barry Callebaut, og nå har de laget verdens første iskrem trukket i den nye fjerde typen sjokolade.

Foto: Magnum

Ruby-sjokoladen skiller seg ikke bare fra de andre sjokoladetypene på utseende. Den lyserosa sjokoladen smaker friskt og syrlig av røde bær, er fyldig og har en deilig smelte-på-tunga-konsistens.

Foto: Magnum

Ruby-sjokoladen er rett og slett det perfekte trekket til Magnums fløyelsmyke iskrem med en lekker swirl av frisk bringebær.

Verdens største sjokoladefabrikk

Foto: Magnum

Vi fikk omvisning på den enorme fabrikken, og smake på massevis av deilige godsaker.

Foto: Magnum

Ikke minst fikk vi lage vår helt egne Magnum Ruby!

Foto: Ida Davidsen

Den ble helt fantastisk god!

Foto: Magnum

For en morsom dag på sjokoladefabrikken, og et spennende innblikk i Magnums utvikling av lekre godbiter – en skikkelig barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse!

Vi gjør oppmerksomme på at Magnum betalte reisen til Belgia.

Powered by Labrador CMS