Norske modeller gjør suksess på catwalken:

Iris Lie for Tibi, Signe Veiteberg for Louis Vuitton og Kat Hessen for Céline.

Verden, se opp for Signe Veiteberg, Iris Lie og Kat Hessen!

Publisert Sist oppdatert

Moteukene er over for denne gang, det har vært to måneder med moteshow i alt fra Oslo og København til New York og Paris. Og norske oppadstormende modeller har preget den internasjonale catwalken.

Signe, Kat og Iris har vært representert på alt fra Jill Stuart og Prada til Alexander Wang og Céline. Og i henhold til modellmamma Eivor Øvrebø i Team Models, er det tre gode grunner til at de store internajonale motehusene liker norske jenter.

Første nordmann som går Prada siden 2014:

-Norske jenter er populære utenlands på grunn av at de har en bra hud (mye frisk luft), de er flinke til å møte opp til avtalt

tid og utfører jobben de skal gjøre. De har ikke så mange «nykker» selv om de er på vei til «toppen»- eller er der oppe.

Vi plukker av dem eventuelle nykker underveis her hjemme slik at de skal være klare for å innta verden «der ute»!

Og verden der ute ser soleklar ut for 17 år gamle Signe Veiteberg som fikk gå eksklusivt for Prada og Louis Vuitton denne sesongen. Sist gang en norsk modell gikk Prada var Kristine Frøseth i 2014. Men det er først og fremst fokus på skole som gjelder for 17 åringen. - Veien for Signe er foreløpig veldig enkel - hun skal gjøre ferdig siste året på skolen, og konsentrere seg om det. Blir det anledning, kanskje en og annen jobb. Hva Signe ønsker å gjøre etter hun er ferdig med skolen må bli hennes valg. Vi vil støtte henne uansett hva hun velger å gjøre, sier Eivor til ELLE.no. -Signe har et potensiale som er sjelden blant unge norske jenter, legger Øvrebø til.

Norske modeller er i vinden som aldri før:

Og det er ikke bare Signe Veiteberg som gjør det stort for tiden. Iris Lie, lillesøsteren til Sophia Lie (som har vært på coveret av ELLE en rekke ganger) debuterte under New York Fashion Week og var å se på showene til både Tibi og Jill Stuart.

Iris Lie debuterte på catwalken i NY med Jill Stuart og Tibi. Foto: ImaxTree.

Kat Hessen for Versace, Alexander Wang og Celine:

Kat Hessen gikk for både Versace, Alexander Wang og Celine.

Og norske Kat Hessen fikk menge seg med fiffen på store visninger som Versace i Milano, Alexander Wang i New York og Céline i Paris.

You go girls!!

Powered by Labrador CMS