Ukens rom: et vårlig soverom

Foto: Pinterest/Studio Bazar

Herlige farger, naturmaterialer og en dose hverdagsluksus er hovedingrediensene du trenger for å skape et vårlig soverom.

Publisert Sist oppdatert

Kle om soverommet til vår: Vi befinner oss i årets kanskje mest magiske tid. Hver dag med sol kjennes ut som den første, og sakte, men sikkert våkner alt til liv igjen. Og hva er vel bedre enn å våkne – hver morgen – til en følelse av vår? I ukens rom slipper vi våren inn på soverommet!

Slik innreder du et vårlig soverom

Naturen er en viktig del av det som virkelig symboliserer våren, og derfor er naturmaterialer en selvfølge på et vårlig soverom. Denne sengegavlen i rotting er minst like fin mot et fargerikt sengetøy, som med et krispy, hvitt sengetøy i lin.

Sengegavl 180 cm, 2799,-

Vi elsker Studio Bazar, ikke minst for deres fantastiske tekstiler! Dette sengeteppet er virkelig en drøm!

Sengeteppe, fra 1300,-

Du har sikkert hørt om det norske merket Myyk? Du vet, de som lager verdens myyykeste sengetøy? Ikke bare er det mykt, men fargepaletten er til å spise opp! Et sikkert vårtegn er lukten av syriner, og med dette sengetøyet kan du starte hver dag i en "eng" av syriner!

Dyntrekk + putetrekk, fra 1150,-

Dersom du har fire (eller flere) hodeputer i sengen kan du kombinere to (eller flere) ulike farger for å skape fine kontraster i sengetøyet. Ofte er soverom malt i nøytrale farger, og da kan du helt fint sette litt farge på hverdagen med sengetøyet. Disse putetrekkene i mint harmonerer perfekt mot sengesettet i syrinlilla. For deg som virkelig elsker farger er dessuten amalfigult herlig mot syrin.

Putetrekk, fra 250,-

Hverdagsluksus

Ingenting er som å ligge lenge i sengen en søndag, og våkne så sakte som mulig. Da er det herlig å kunne starte dagen med inspirasjon – gjerne med den seneste utgaven av ELLE. Dette magasinstativet kan få fast plass ved sengekanten, slik at du kan ta det helt piano, med magasin på magasin til å underholde deg med.

Magasinstativ, 399,- (annonse)

Friske blomster gjør underverk for et rom, og hører utvilsomt hjemme på soverommet. Denne vasen kan fylles med alt fra store, ville buketter til eucalyptus og lavendel.

Vase, 599,- (annonse)

Den vakre buketten kan for eksempel stå på dette nattbordet, slik at du kan våkne til lukten av friske blomster hver morgen!

Nattbord, 1299,- (annonse)

Og like ved sengen kan du plassere disse deilige mandarinfargede tøflene...

Tøfler, 229,- (annonse)

En liten dose luksus er aldri feil på soverommet, og denne puffen gir et lite blaff av Paris – og ingenting slår våren i Paris!

Puff, 1199,-

Sist, men ikke minst – hvis man ikke kan drømme på soverommet, hvor kan man egentlig drømme? 5321-lampen fra Gubi er en av mange ting vi drømmer om, og kanskje dette er våren der drømmen blir til virkelighet?

Lampe, 5395,- (annonse)

Gjør stas på soverommet denne våren. Det er tross alt der du både begynner og avslutter hver eneste dag.

Powered by Labrador CMS