Vårens fineste farge

Foto: @malena.zein/@jonathanmailoubier

Ny årstid, ny favorittfarge og ny inspirasjon!

Publisert Sist oppdatert

Vi kan offisielt ønske en ny årstid, nemlig våren, velkommen. Og med det merker vi at vi vil kle oss mer i farger, få mer farger inn i hjemmene våre og fargen vi prater om er selvfølgelig den forfriskende vårfargen, oransje.

Endelig kan vi se frem mot lysere dager, varmere vær og solskinn. Vi er så heldig å ha kontorer på Aker Brygge og vi gleder oss så mye til å ta på oss sneakers og en trenchcoat, gå langs vannet på brygga og se solen speile seg i Oslofjorden på vei til kontoret (når det er lov igjen...).

Nå som vi er i enda en ny lockdown kan det være fint, hvis farger inspirerer deg, å få inn litt farger på hjemmekontoret, og det trenger ikke være store investeringer, men kanskje en bukett med oransje tulipaner.

Vitamin C

Appelsiner og appelsinjuice vil vi bare ha mer av om dagen. De er bare så freshe at vi både vil pynte med dem hjemme og lage fersk appelsinjuice slik at vi får i oss en skikkelig vitamin-boost.

C-vitamin er et så viktig antioksidant som er veldig godt for kropp og sjel.

Foto: @malena.zein

Oransje fransk drøm

Enten om du har et fargerikt hjem fra før eller har et hjem mer basert på naturfarger kan det uansett være fint med en oransje detalj. Noe vi har veldig troen på nå er fargerike detaljer i hjemmet. Nemlig fargerike gjenstander som betyr noe for deg å plassere de litt her og der for å gi hjemmet ditt litt ekstra personlighet.

Det er alltid gøy å besøke hjem som er personlige.

Vi har blant annet lagt vår elsk på denne oransje stolen fra det franske merket, Tolix. Vi sier ikke akkurat nei takk til å ha denne stående i gangen eller i stuen.

Har du en stol hjemme du er litt lei? Mal den oransje da vel!

Stol fra Tolix, fra 2430,-

Oransje mote

Moteuken i Milano er vell overstått og det var umulig å ikke legge merke til både oransje plagg og detaljer, spesielt fra den morderne visningen til Etro.

Blazer fra The Attico, kr 7361.

Denne blazeren fra The Attico er bare så fin og vi får ikke mindre lyst til å kle oss i oransje om dagen når vi så denne.

Mye tyder på det blir hjemmekontor en stund til og at det ikke blir å planlegge den store sommerfesten helt enda, men vi får lade opp til neste anledning.

Gulrotjuice

Prøv deg på denne freshe juicen. Den er så enkel!

Oppskriften gir 2 små glass eller ett stort glass.

INGREDIENSER

3 gulrøtter

1 1/2 rød epler

1/4 sitron

SLIK GJØR DU

Kutt opp frukten og tilpass til din juicemaskin.

Juice alle fruktene.

Tips: Ønsker du en juice uten fruktkjøtt, sil juicen fra beholderen og over i glasset.

Psst, har du ikke juicemaskin, kan du ha alt i en blender. Resultatet blir noe tykkere – men smaken består!

Oransje investering

Ved å investere i pumps, spesielt i disse fra The Attico, er det en investering for livet. De er tidløse og kan brukes til det aller meste. Tenk deg disse til favorittkjolen – vi klør i fingrene etter å kle oss for fest!

Lekre pumps fra The Attico, kr 4984.

Oransje hverdagsluksus

Vi har lenge hatt dilla på serum og den effekten et godt serum faktisk gir. Etter en varm og deilig dusj er følelsen av å booste huden med C-vitamin kort oppsummert – hverdagsluksus.

Serum fra Helena Rubinstein, kr 1495 (annonse)

Powered by Labrador CMS