ELLE DECORATION

Månedens mood: Spring fling

Hei, mars og hei, vår!

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Dere har hørt oss mase om det i nærmere to måneder nå, men nå er det offisielt – våren er her! Årets "offisielle" første vårdag er 21. mars, og det er kun to små uker til!

Nå vil vi fylle hjemmet med alt som spirer og gror. Vi tar fatt på plantejord og frø, og krysser alt for at fingrene magisk er farget grønne siden i fjor. Vi nyter helgefrokosten med solen som hedersgjest rundt bordet og vi handler grønnsaker, frukt og blomster i søte handlenett. Vår-flørten er absolutt.

Vi trekkes mot pasteller, gjerne rosa, gult og grønt, og inspirert av denne månedens utgave av ELLE vil vi leve som i en fransk film. Vi finner frem lyse jeans, bærer blomster under armen og sminker på oss en "smudget" leppe som ser nykysset ut.

Shopping:

Noen andre som drømmer om vakre hager og frodige balkonger? Vi krysser alt for at denne boka lærer oss alt vi trenger.

Lange søndagsfrokoster med ferske croissanter, nykvernet kaffe og marmelade – ja, takk! Hvis sollys var en marmelade, ville det nok smakt som bergamott – en deilig, frisk fusjon av appelsin og sitron.

Vi føler oss i det franske hjørnet og går på marked med dette handlenettet.

Nytt sengetøy i lyse farger sørger for vår på soverommet.

Hvem hadde trodd at rengjøringsprodukter var noe man ville ha stående fremme? Med denne gleder vi oss til å ta fatt på årets vårrengjøring.

Dette fatet vil vi fylle med masse deilig frukt og grønnsaker.

Vi tar i disse i bruk allerede nå, men bare tenk hvor søte de blir til påskefrokosten!

Ingenting gir følelsen av vår på samme måte som en stor bukett friske blomster.

Powered by Labrador CMS