Interiørtrendene vi elsker nå

Vi har vært i København på trendspaning, og her er interiørtrendene vi tror på til høsten.

Publisert Sist oppdatert

Interiør 2019: Vi var nylig i København på det årlige interiørtrend-eventet 3 days of design.

Byen pulserte i sola og var full av inspirerende utstillinger, fargerike mennesker og deilige interiørtrender. Vi svinset rundt på masse eventer og jaktet på siste skrik og tendenser i interiørverdenen. Her er våre stikkord for høstens interiørtender:

Interiør 2019: Trendene du må vite om

Treverk

Møbler i ulike tresorter. Alt fra brent sort treverk til den lyseste varianten av ask. Møblene i tre har også en avrundet form i stedet for rette kanter.

Pasteller og farger

Det florerte av pasteller og farger. Bruken av støvete, lekre og lyse pastellnyanser i kombinasjon med mørkere juvelfarger gikk igjen i flere av utstillingene. Hvis veggfargen var nøytral kom fargeinnslagene i form av malerier, kunst, blomster og vaser.

Lær

Skinnmøbler og bruk av lær i interiør er hot, hot, hot!

Skinn og lær var representert overalt. Herlige, klassiske brunfarger som bare blir vakrere etter flere år med bruk. Vi forelsket oss fullstendig i utstillingen til det nye designteamet med navn BY THORNAM.

Håndlaget

Håndverk er viktigere enn noen gang. Designere og produsenter viste at produktene deres ikke er masseprodusert, men at det ligger kunnskap og håndverk bak designet og det ferdige produktet. Vi invitert inn i verkstedene på flere av utstillingene, og det var inspirerende å se lidenskapen og håndarbeidskunsten som ligger bak. Man blir mer og mer opptatt av den taktile opplevelsen, der berøring av en gjenstand forteller en historie.

Retro

Et dypdykk i 1950-, 60- og 70-tallet var tydelig trend hos de fleste møbeldesignere. Alt fra treverk, form på møbler og fargevalg, til konkrete møbel-«comebacks» som bartrallen, forteller at retro i en eller annen form det vi skal ha i hjemmet til høsten.

Flora og vaser

Det florerete av planter og blomster. Stilrene og ensfargede interiørpaletter ble brutt opp av fargesprakende og bugnende buketter med blomster.

Trendtips: Dekorer med snittblomster, og mye av dem! Bruk vaser i ulike størrelser, former og farger og plasser planter og blomster i vakre stilleben. Tørkede blomster med farge er en veldig tydelig høsttrend!

Tekstiler

Bruk av stoffer for å gi rommet et dramatisk, men samtidig lunt uttrykk, er fortsatt en klar interiørtrend. Gardiner som dekker ikke bare et vindu men en hel vegg, er et perfekt bakteppe for den litt sarte og "naturlige" møbeldesigntrenden som kommer. Vi elsker kombinasjonen av den rene, skandinaviske designstilen, og den dramatiske og teatralske «Molin Rouge»-følelsen man får med bruk av tekstiler. Fløyel er fortsatt like i vinden som før.

Bad med farge og følelse

Interiør 2019: På badet ønsker vi også å se farger fremover. Fliser i ulike former, mønstre og farger er en sterk interiørtrend for høsten. Nå skal vi tenke personlig når vi innreder badet. Dusjarmaturer, sluk og annet våtromsinteriør finnes i mange ulike metaller og farger. Husk at det er viktig å tenke helhet når du innreder badet. Velger du et servantarmatur i svart metall, bør du velge fargen også til sluket i gulvet og knaggene til håndklær. Unidrain har lansert en hel serie baderomsinventar i flere ulike metallfarger.

Skap et personlig og fargerikt hjem i 2019!

Powered by Labrador CMS