8 ting vi ønsker oss til hjemmet i sommer

Foto: JW Anderson og produsentene

Vi har hentet inspirasjon fra 80-tallet!

Publisert Sist oppdatert

Interiør til hjemmet: Mørkt tre, grønt og svart blir mykere i selskap med pasteller og rare fasonger.

Sommeren er en tid hvor mange ønsker å fornye hjemmet, enten om det er male en eller flere vegger eller bare freshe opp hjemmet med noe nytt dekor eller møbler i ulike farger. Og det kanskje spesielt i år, da denne sommeren også blir litt annerledes grunnet pandemien.

Mange liker å gjøre hjemmet noe lystigere og lysere når våren og sommeren kommer og vi har funnet de perfekte gjenstandene som bryter med det lyse – nemlig mørkt tre, svart og grønt. Og ja, det skal ikke mer til en for eksempel en ny vase, eller en ny lampe for følelsen av en ny stue.

Vi har funnet åtte ting som troner vår interiør-ønskeliste akkurat nå!

Interiør til hjemmet

Denne lampa har jeg hatt lyst på i en liten evighet.

PH 5 fra Louis Poulsen, designet av Poul Henningsen i 1958, kr 7725.

Marthe Elise Stamrud lager nydelig kunst, og jeg er vill etter de vakre vasene hennes.

No. 677, kr 23 000.
Mid century modern og brutalisme er mine favorittretninger interiørmessig. Denne lysestaken tilhører definitivt sistnevnte.

Mashel-lysestake fra Bloomingville, kr409.

En norsk 80-tallsklassiker som er både stygg og fin på samme tid – en kombo jeg har en stor forkjærlighet for. Denne står høyt på ønskelista! Stolen Ekstrem fra Varier er designet av Terje Ekstrøm i 1984.

Stolen Ekstrem fra Varier, kr 17 499.

Jeg er fan av de fine hyllene fra svenske String – den perfekte kombinasjonen av retro og moderne. Vi har allerede flere hyller i valnøtt hjemme, men nå har jeg falt helt for denne i glass. Så fin til badet!

Hylle fra String, kr 3489.

Denne norske designklassikeren har jeg lett etter brukt i mange år, men må nok kanskje se slaget som tapt snart og gå for en nyprodusert variant.

Krobo-benk av Thorbjørn Afdal, kr 14 000. Jeg elsker de finurlige formene i duoen Wang & Söderströms design, og lykken var stor da jeg oppdaget samarbeidet deres med Hay!
Hay W&S, fra kr 769.
JW Anderson sin måte å vise fram den nye kolleksjonen på var nesten like fin som selve kolleksjonen. Volum, spennende silhuetter og nøytrale nyanser.

Her er 7 DIY-sommerprosjekter du kan prøve deg på i sommer.

Powered by Labrador CMS