Nathalies 10 vårfavoritter

Dette står øverst på ønskelisten til Nathalie Helgerud akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Når jobben din er å daglig scrolle seg gjennom alt som er av blogger, Instagram og shoppingsider på nett, blir ønskelisten fort ganske lang.

– Og selv om jeg selvfølgelig ikke kjøper alt som står på ønskelisten min, synes jeg det er sååå gøy å samle alt i en mappe på pc-en, bare sånn at jeg kan kikke på det i ny og ne.

Her viser hun dere de 10 (11 - måtte ha med en ekstra) tingene hun ønsker seg aller mest akkurat nå.

På ønskelisten:

1.Hårspenne fra Gucci via Net-a-Porter, kr 2470. 2. Øredobber fra Isabel Marant via Net-a-Porter, kr 570. 3. Sandaler fra ATP Atelier, kr 1840. 4. Solbriller fra Loewe, kr 3300. 5. Veske fra Cult Gaia, kr 2200. 6. Kjole fra Ganni, kr 2799. 7. Dressjakke fra H&M, kr 399.

– Du har kanskje fått med deg at håraccessoirer er super hot denne sesongen? Helt siden jeg så modellene på Saks Potts visningen i København i fjor ikledd hårklyper, har jeg hatt superdilla. Øverst på min ønskeliste akkurat nå; en hårspenne fra Gucci selvfølgelig!

Ellers har jeg totalt dilla på alt som er av skjellsmykker, disse øredobbene fra Isabel Marant sier jeg gjerne ja takk til.

Og det perfekte sommerantrekket i mine øyne; en fotsid blomstret kjole, en rutete dressjakke, sandaler med snøring og kule statement-solbriller og selvfølgelig veska alle ønsker seg akkurat nå fra Cult Gaia.

Mønstermiks:

8. Veske fra Loewe via Net-a-Porter.com, kr 24.000. 9. Sandaler fra Zara, kr 559. 10. Strikkegenser fra Ganni, kr 3899. 11. Jeans fra Weekday, kr 500.

– Jeg elsker å blande ulike print og materialer sammen! Slangeskinn, ruter og striper gjør antrekket mer interessant og dessuten digger jeg å kle meg i farger om sommeren. Et par jeans som er vide i modellen, gjør beina mine lenger. Disse jeansene fra Weekday er blitt en favoritt i garderoben min allerede.

Flere saker på ELLE.no:

Stor vårmote-guide

Kjolene vi vil ha til 17. mai

Powered by Labrador CMS