Gi hjemmet ditt en personlig stil

På tide å freshe opp litt hjemme? La deg inspirere her.

Publisert Sist oppdatert

Klør det i fingertuppene etter å freshe opp litt hjemme? Det er ikke så mye som skal til for å forandre et rom. Puter,tepper og pyntegjenstander gjør mye i et rom og kan fort gi en helt ny følelse til rommet.

Bland lyst og mørkt tre med svart, rustfarge og hvitt. Gå for mønstre på tepper og puter, men la møblene ha en enkel og ren stil. Miks med grønne planter og iøynefallende detaljer - og vipps - så har du stilen.

Teppe fra Layered, ca pris kr 4500. Loafer loungestol i velur designet av Space Copenhagen for & Tradition, kr 15000. Speil fra Zara Home, kr 649. Lampen Dome fra Mater, kr 3300. Bord fra Juul, kr 12.010.

En enkel måte å gjøre hjemmet ditt mer spennende og personlig, er å blande ulike stilarter, mønster og materialer. Sort, hvitt, rustfarger og tre passer fint sammen.

Vase fra Jonathan Adler, kr 5960. Romspray fra Le Labo, kr 1200. Duftlys fra Tom Dixon/ Net-a-Porter.com, ca pris kr 900. Skap i rotting fra Ikea, kr 3495.

Deilige dufter og iøynefallende dekorasjoner løfter ethvert rom. Skapet fra IKEA passer like godt på stua som på soverommet. Denne har vi på vår ønskeliste akkurat nå!

GMG Chaise Longue stol fra Gubi, ca pris kr 20.000. Pute fra H&M, kr 199. Pute fra House of Hackney, kr 1450. Boks med lokk fra Ellos, kr 379. Vase med hvite striper fra Ellos, kr 485. Vase i sort og sand fra H&M, kr 249.

Pynt opp med puter og vaser og sett av rom til et lekkert møbel som gjør mye ut av seg. Loungestolen fra Gubi er et stilrent og klassisk møbel som passer til det meste.

Powered by Labrador CMS