Influenserne som alltid inspirerer

Trenger du litt inspirasjon til hva du skal ha på deg? Da bør du følge disse profilene på Instagram.

Publisert Sist oppdatert

Inspirerende influensere er og blir en av våre største kilder til inspirasjon (utenom ELLE såklart).

Vi elsker å komme over nye kontoer, men vi har også noen faste som vi har fulgt lenge, nettopp fordi de alltid er like inspirerende å følge. Har vi kleskrise en dag og er i villrede og ikke vet hva vi skal ta på oss eller hva vi bør investere i for den kommende sesongen, tyr vi alltid til de lagrede postene våre på Instagram.

Det er som et eget lite kartotek med antrekk, i tillegg til inspirerende interiør og mat-bilder of course (men det får bli en annen artikkel).

Dette er profilene vi liker å følge på Instagram, som alltid er like inspirerende.

Inspirerende influensere vi liker å følge på Instagram

Darja Barannik

@darjabarannik

Hun er sykt god på å sette sammen antrekk slik at det aldri blir kjedelig. Og skosamlingen hennes er til å dø for. Vi lar oss alltid inspirere av norske Darja Barannik.

Anouk Yve

@anoukyve

Nederlandske Anouk har en klassisk og minimalistisk klesstil som vi alltid henter masse inspirasjon fra. Dessuten er hun god på trender det faktisk er lett å kopiere med klær man har i sitt eget klesskap.

Hanna MW

Den svenske stylisten Hanna MW har en garderobe vi drømmer om og hun styler alltid plagg på en uventet men kul måte. Vi bare digger stilen til denne dama her!

Amalie Nielsen

@amalienielsenn

Hun er dansk, bor i New York og har sitt eget klesmerke. Amalie er ikke slavisk opptatt av siste trender, men har en veldig søt og leken stil som gjør at hun alltid er like gøy å følge på Instagram.

Monikh

@monikh

Den estetiske London-tilværelsen til denne britiske influenseren digger vi! Og vi digger også garderoben hennes, som ofte består av fine kjoler eller komfortable hverdagsantrekk stylet på en chic måte. En sann inspirasjon!!!

Olivia Faeh

@oliviafaeh

Vi har skikkelig girl crush på denne dama her! Og henter alltid masse antrekksinspo fra henne. som også er veldig god på å legge ut Reels av hva hun har på seg.

Estelle Chemouny

@estellechemouny

Denne franske parisiennen driver multibrandstoren Paradise Garage i Paris. Hun er helt beyond hva gjelder klesstil. Alltid like over the top, men på en riktig måte. En du bare MÅ følge!

Nnenna Echem

Vi digger norske Nnennas fargerike stil. Hennes instafeed lyser ofte opp hverdagen vår og vi elsker og ta et dypdykk inn i hennes verden. Nnenna er også sykt flink til å sette sammen antrekk på en inspirerende måte!

Camille Charriere

@camillecharriere

Når du gifter deg i en gjennomsiktig blondekjole, har du sett standarden hva gjelder klesstil spør du oss. Franske Camille har en klassisk og minimalistisk stil, men med den lille je ne sais quoi over seg, som gjør at vi alltid finner henne like inspirerende.

Rikke Krefting

Norske Rikke Krefting har en monokrom og minimalistisk stil,. Hun går sjeldent i andre farger enn sort, hvitt og grått uten at det noen gang blir kjedelig. Også elsker vi å følge livet hennes i London!

Prosenkilde

@prosenkilde

Eklektiske Pernille Rosenkilde har virkelig en unik og særegen stil. Hun har også sitt eget klesmerke, Per & The Zoo og sverger til vintage og sterke farger. Vi blir alltid skikkelig glad av å følge hennes univers.

Les også: Digge og elegante stripete gensere er akkurat det vi vil gå i nå!

Powered by Labrador CMS