Jentetur – Høstens drøyeste komedie

Jentetur

Denne filmen gleder vi oss skikkelig til! – Se traileren her...

Publisert Sist oppdatert

Nå nærmer det seg premiere på høstens drøyeste komedie Jentetur, med Janne Formoe, Line Verndal og Ida Ursin-Holm i hovedrollene.

Og etter å ha sett traileren gleder vi oss enda litt mer...

Jentetur – Se traileren her

– Jeg elsker alltid regijobben, men aldri hatt det så gøy med å lage en film som med denne. Jeg fikk en historie hvor jeg kunne bruke meg selv, min personlighet og mine opplevelser – og få lov til å le med kjærlighet av alt rart man gjør når man prøver å beskytte egoet sitt. «Jentetur» er din morsomste venninne. Etter å ha møtt henne er alt det rare du selv gjør, helt ok. En slik film som jeg selv elsker å se, sier regissør Katarina Launing.

Om filmen:

Forbered deg på å bli flau når en jentetrio legger ut på en tur full av sjalusi, utroskap, kreative familiekonstellasjoner og en begynnende midtlivskrise.

En ufrivillig skilsmisse tvinger fram nye og kompliserte livssvalg for Linda (Janne Formoe). Eksmannen har funnet seg en nydelig, yngre modell (Ida Ursin-Holm) som ikke bare har tatt mannen fra henne, men også gradvis overtatt mammarollen for Lindas ti år gamle datter. Samtidig er den nye kvinnen i gang med totalrenovering av det koselige hjemmet Linda en gang la sjela si i. Ikke nok med det - bestevenninnen (Line Verndal) er i ferd med å bli den unge kvinnens nye yndling.

Desperate situasjoner krever desperate løsninger, og da tilbudet om en jentetur plutselig slenges på bordet, innser Linda at hun må handle raskt for ikke å miste bestevenninnen også...

Filmen har premiere 14. Oktober over hele landet!

Powered by Labrador CMS