Hybridbil Volvo Xc90: Lukk dørene og sett deg inn i en elegant og imponerende førsteklasseskupé. Synk ned i setet, pust inn ren, filtrert luft og legg storbyens stress bak deg. Med et tastetrykk på skjermen eller ved å snakke til den (den kan norsk), har du kontrollen. Og når du begynner å kjøre, merker du at Volvo XC90 er like lettkjørt som en mindre bil.

Hybridbil Volvo Xc90

Om du suser bortover motorveien eller tråkler deg gjennom bytrafikken, tar de smarte hjelpemidlene slitet bort fra bilkjøringen, slik at du bare kan glede deg over turen. Den synes godt på veien, men allikevel er det rene, skandinaviske designet overraskende diskré.

Hybridbil Volvo Xc90

Volvos unike og intuitive kjøreopplevelse sammen med den legendariske sikkerheten, gjør at du alltid når frem til målet ditt uten stress og hindringer. Og fordi vi vet at du ønsker både krefter og effektivitet, gir Volvo XC90 T8 AWD Inscription deg det beste fra to verdener – kompromissløs kjøreopplevelse med utmerket drivstofføkonomi og lave CO2 utslipp.

Hybridbil Volvo Xc90

Splitter nye Volvo XC90 T8 AWD Inscription er en bil utformet for å gjøre enhver kjøretur til en minneverdig opplevelse, enten du sitter i fører- eller passasjersetet, berør skjermen og bare nyt den enkle og elegante kupeen til nye XC90.

Hybridbil Volvo Xc90

De stilige håndlagde materialene skaper en rolig, luftig og komfortabel kupé. De myke ventilerte setene trukket i Nappa-skinn, dekorpaneler i valnøtt og skinntrukket dashbord og ratt gir interiøret et moderne skandinavisk uttrykk.

Hybridbil Volvo Xc90

Volvo har som mål å lage den reneste SUV-en i si  klasse, og bilen har et CO2-utslipp helt nede på 60 g/km.

Dette er en bil som er laget for fremtiden og det er den sikreste Volvoen noensinne.

Relatert

Good Fortune Viktor & Rolf

Parfymen som setter din indre magi i fokus – og skaper åndelig kraft

En unik parfymenyhet fra Viktor & Rolf!
dermanor summer nights

Skjønnhetstips for lange sommernetter

Beauty hacks for sene sommerkvelder.
vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.