Dagens Craving: Hyalu B5

Har du en sensitiv hud med fine linjer? Da er dette serumet perfekt for deg!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med La Roche-Posay.

Nå som sommer går mot høst prøver vi å gjøre overgangen så sømløs som mulig. Spesielt med tanke på huden som virkelig merker forskjellen fra sval sommerbris til krispy, kald høstvind. Derfor sørger vi for å gi huden litt ekstra TLC i denne perioden.

Du har kanskje hørt om hyaluronsyre? Denne superingrediensen er hyllet av hele internett og halve kongeriket, og det er ikke uten grunn. Hyaluronsyre binder fukt i huden, slik at den ikke tørker ut, men heller forblir gjennomfuktet og fresh.

La Roche-Posay har alltid som mål å utvikle og tilby de beste produktene for sensitiv hud, og i perioden vi nå går inn i vil de aller fleste oppleve at huden trenger ekstra pleie. Den krispy høstluften kan være tøff mot huden, og da er det desto viktigere at vi gjør det vi kan med gode produkter.

HYALU B5 SERUM

Har du en sensitiv hud med fine linjer? Vel, da kan dette serumet være til stor hjelp for din hud. Ikke bare inneholder det hyaluronsyre, men det reduserer også rynker og gir fuktighet til hud som har mistet fylde gjennom årene. Serumet er også et perfekt produkt å bruke som et supplement etter estetiske behandlinger * (* Produktet skal ikke brukes på åpne sår).

La Roche-Posay, Hyalu B5, 405 kr

Dette serumet er også La Roche-Posay bestselgende produkt for sensitiv hud med rynker.

La Roche-Posay samarbeider tett med hudleger, og deres ekspertise har ligget til grunn for utviklingen av dette serumet bestående av ingredienser som optimaliserer huden, uten at det irriterer eller overstimulerer.

Hyaluronsyre-duo

Serumet inneholder molekyler fra hyaluronsyre i to forskjellige størrelser. Forskning har vist at en hyaluronsyre-duo med store og små molekyler kan være en god ting å inkludere i hudpleierutinen din. Størrelsen på hyaluronsyren bestemmer hvor godt den absorberes av huden, og dermed hvilken effekt den vil ha. De store molekylene skaper en usynlig fuktsperre på hudoverflaten og fyller ut fine linjer, mens de små molekylene får hyaluronsyren til å trenge inn i overflatene i huden og fylle den med fuktighet.

Sammen fukter de huden og hjelper til med å redusere rynker. Videre inneholder Hyalu B5 Serum en aktiv form av vitamin B5 som virker for å beskytte huden mot ytre påvirkninger. Hyalu B5 Serum inneholder også madecassoside som hjelper til med å stramme huden og reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

Du finner Hyalu B5 her!

Powered by Labrador CMS